WeTu Analytics

Floreana Lava Lodge

Day 1.- Floreana Arrival

Floreana Arribada

Aquesta illa tranquil·la alberga la població més petita de Galapago, només 150 persones, i és també la menys desenvolupada i més natural de les quatre illes habitades. Un cop cau d'un pirata, Floreana va ser la primera illa habitada a les Galápagos i descendents de la població original encara viuen aquí juntament amb els misteriosos contes i llegendes que envolten els seus avantpassats.

A Floreana estarem fent senderisme, aprenent sobre la fascinant història de la població local, i veient algunes de les Galápagos especial fauna (tortugues gegants, aus fragates, pinyons de Darwin, lleons marins i petrells). Vam fer una ullada a la nostra casa de camp amb vistes a la badia més bella i aïllada de Galàpagés.

Després caminarem durant 30 minuts cap a La Lobèria (un brou de cria de lleons marins) i després per a la nostra primera trobada marina, snorkel i nedant a l'aigua càlida i brillant amb tortugues marines, lleons marins, rajos espectaculars i molts peixos brillants. A la tarda tornem a la casa de camp per una bona calor dutxar-se i recomanar el sopar al poble.

Activitat nocturna (si el temps ho permet): mirant estrelles
Pernoctació a Lava Lodge
Menjars: No inclosos

Mostra més
Mostra menys

Day 2.- Exploring the Floreana Highlands

Dia 2: Explorant les terres altes de Floreana

Després de l'esmorzar deixem per explorar les terres altes de Floreana amb el nostre autobús a l'aire lliure (chiva), una manera immillorable, històrica i còmoda de veure l'illa.

En el camí, el nostre Guia Naturalista ens donarà una idea de la colorida història d'alguns dels primers habitants de Floreana, com els Wittmers (els descendents dels quals encara viuen a l'illa), la baronessa, i els pirates que van visitar aquí. També us explicaran el “Enigma de Floreana”, amb la misteriosa mort de diversos habitants de l'illa, un enigma que mai s'ha resolt.

Després de conduir cap a les terres altes, arribem a Asil de la Pau on comença la nostra caminada. Caminem fins a aquest lloc històric, explorem coves pirates i visitem la font d'aigua dolça que proporciona aigua per a tota l'illa. En el camí, vostè pot esperar veure tortugues gegants lumbant al voltant de la vegetació o fins i tot en el camí. Sortim d'Asil de Paz caminant per una zona rural on els habitants de la zona creixen productes per al seu propi consum: aquest és un exemple fascinant de com aquestes illes van sobreviure en aquest indret remot i amb el pas dels anys van poder desenvolupar una comprensió de l'entorn local i treballar ara per preservar el seu coneixement agrícola únic.

Un cop de tornada a la costa podrem observar l'extraordinari comportament dels ocells fragata que “ballen” mentre renten les seves ales salades a l'aigua dolça. Amb una mica de sort, podem veure que els mascles pugen les bosses vermelles al pit en un intent d'atraure les femelles.

Des de La Primavera continuem per Chiva baixant cap a Las Palmas, on va viure i enterrat el primer habitant permanent de l'illa, l'excèntric Dr. Ritter. Arribant el 1926, aquest metge alemany creia que amb una combinació d'exercici i la dieta vegetariana adequada viuria amb 150 anys. No ho va fer, però la seva història és un dels molts episodis estranys que encara abunden a l'illa. En el camí veurem unes vistes espectaculars de la costa de Floreana, i en arribar seure a una barbacoa especial.

Pernoctació a Lava Lodge
Menjars: B, Barbacoa especial

Mostra més
Mostra menys

Day 3.- Marine Exploration

Dia 3 - Exploració Marina

Avui és el moment per a una mica d'exploració marina, snorkel, caiac i stand up remant, SUP, la nostra activitat aquàtica més recent. És molt divertit, així que vine a aprendre a caminar sobre l'aigua. Hi ha temps per a un dinar ràpid (no inclòs) en el seu restaurant preferit de la comunitat i tornar a través de llanxa ràpida cap a Puerto Ayora.

Tingueu en compte que és possible que hàgiu de considerar serveis addicionals a Santa Cruz abans del vostre vol de tornada al continent a través de Baltra.

Menjars: B

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Floreana Lava Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes