WeTu Analytics

Wilderness Camp

Game Drives

Les nostres unitats solen realitzar-se a primera hora del matí, a última hora de la tarda o a la nit ja que aquests són els moments més frescos del dia en què la majoria dels animals estan més actius. Durant el joc, els nostres guies coneixedors de Maasai us presentaran la vida a la sabana i compartiran els seus infinits coneixements sobre la fauna africana.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Camina per la sabana amb els maasais que han estat fent des de fa generacions. Aprendre les habilitats bàsiques de supervivència del Maasai. Rastreja i identifica les petjades d'animals i els fems mentre segueixes el camí que han pres els elefants, el bestiar salvatge i els lleons. Escolta els secrets de la sabana i deixa que els vents suaus t'instin cap endavant. Viu el desert a peu i apropa't a la natura mentre camines per les extenses planes de Masai Mara.

Mostra més
Mostra menys

Bush Dining

Bush menjador és una activitat memorable que val la pena experimentar durant la seva aventura de safari, i l'opció d'on sopar és una consideració acurada. Un cop situat el lloc, el nostre personal serveix atentament als clients amb menjar gurmet acabat de preparar preparat pel xef executiu amb productes frescos locals amb influències internacionals acompanyats de vins de qualitat. Per convertir-lo en una experiència gastronòmica africana inoblidable, un grup d'homes i dones locals de Maasai canten i ballen oferint entreteniment de fons que es barreja amb els sons de l'arbust indomable.

Mostra més
Mostra menys

Sunset Sundowner

De la mateixa manera que acabeu la vostra unitat de joc de la tarda, el vostre guia s'habilitarà per a una beguda de sol. Gaudiu d'una selecció de begudes, còctels i deliciosos mossegats que solen servir en el marc inoblidable de la posta de sol africana. La majoria dels punts de sol també ofereixen oportunitats sorprenents per a una sessió fotogràfica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes