WeTu Analytics

Inkaterra La Casona

Plaza Suite

(2 habitacions)

Reviu la grandesa mestressa única de Cusco, inspiració per a la remodelació, que manté murals originals barrejats amb luxoses comoditats contemporànies a la Plaza Suites, amb vistes a la pintoresca Plaça Nazarenas.

Les Suites Plaza estan equipades amb llit doble extragran o dos llits individuals, llençols de cotó 100% pima, 4 coixins antial·lèrgics, edredó, una zona de menjador per a 2 persones amb llar de foc de pedra. Aquestes suites exclusives tenen un gran bany de marbre equipat amb dos lavabos, banyera, dutxa i lavabo independent, articles de tocador especials Inkaterra fets a mà, tovalloles exuberants i armari doble.

Per a la màxima comoditat, les suites estan equipades amb calefacció per terra radiant amb termòstat, Internet Wi-Fi gratuït, TV de pantalla plana amb cable, DVD, altaveus per a iPod, mini bar, caixa forta i telèfon sense fil.

Així mateix, les suites estan totalment atesos amb tractament VIP, servei de neteja tres vegades al dia i benvinguda personalitzada.

Mostra més
Mostra menys

Balcon Suite

(5 habitacions)

El Balcón Suites està equipat amb llits king o dos llits individuals i 100% cotó pima amb 4 coixins antial·lèrgics, edredó, una zona de menjador per a 2 persones amb llar de foc de pedra.

El bany de marbre gran està equipat amb dos lavabos, banyera, dutxa i lavabo independent, articles de tocador especials Inkaterra fets a mà, tovalloles exuberants i armari doble. Per a la seva màxima comoditat, les suites estan equipades amb calefacció per terra radiant amb termòstat, Internet Wi-Fi gratuït, TV de pantalla plana amb cable, DVD, altaveus I Pod, mini bar, caixa forta i telèfon sense fil.

A més, les suites estan totalment atesos amb tractament VIP, servei de neteja tres vegades al dia i benvinguda personalitzada.

Mostra més
Mostra menys

Patio Suite

(4 habitacions)

Aprecieu la pàtina del temps i la tradició, ja que els mobles colonials i els dissenys originals es barregen amb les luxoses comoditats contemporànies al Patio Suites amb vistes al pati central d'Inkaterra La Casona.

Les Suites Patio estan equipades amb llits king o dos llits individuals i cotó 100% pima amb 4 coixins antial·lèrgics, edredó, una zona de menjador per a 2 persones amb la seva pròpia llar de foc de pedra. El bany de marbre gran està equipat amb dos lavabos, banyera, dutxa i lavabo independent, articles de tocador especials Inkaterra fets a mà, tovalloles exuberants i armari doble.

Per a la seva màxima comoditat, les suites estan equipades amb calefacció per terra radiant amb termòstat, Internet Wi-Fi gratuït, TV de pantalla plana amb cable, DVD, altaveus I Pod, mini bar, caixa forta i telèfon sense fil. A més, les suites estan totalment atesos amb tractament VIP, servei de neteja tres vegades al dia i benvinguda personalitzada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Inkaterra La Casona

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes