WeTu Analytics

Saruni Eagle View

Walking Safari

Camina per la sabana amb els maasais que han estat fent des de fa generacions. Aprendre les habilitats bàsiques de supervivència del Maasai. Rastreja i identifica les petjades d'animals i els fems mentre segueixes el camí que han pres els elefants, el bestiar salvatge i els lleons. Escolta els secrets de la sabana i deixa que els vents suaus t'instin cap endavant. Viu el desert a peu i apropa't a la natura mentre camines per les extenses planes de Masai Mara.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Les nostres unitats de joc solen realitzar-se a primera hora del matí, a última hora de la tarda o a la nit ja que aquests són els moments més frescos del dia en què la majoria dels animals estan més actius. Durant el teu joc, els nostres guies coneixedors de Maasai et presentaran la vida a la sabana i compartiran els seus infinits coneixements sobre la fauna africana.

Mostra més
Mostra menys

Bush Dining

Una experiència gastronòmica arbustiva és bastant emocionant, ja sigui a la vora del riu on grunyeixen els hipopòtams o a les planes amb vistes il·limitades del gran joc. El nostre personal serveix acuradament els hostes menjar gourmet acabat de preparar que el xef executiu prepara amb productes locals frescos amb influències internacionals i vins excel·lents. Perquè sigui una experiència gastronòmica africana inoblidable, un grup d'homes i dones locals Maasai canten i ballen proporcionant entreteniment de fons que es combina amb els sons de l'arbust indomitzat.

Mostra més
Mostra menys

Sunset Sundowner

De la mateixa manera que acabeu la vostra unitat de joc de la tarda, el vostre guia s'habilitarà per a una beguda de sol. Gaudiu d'una selecció de begudes, còctels i deliciosos mossegats que solen servir en el marc inoblidable de la posta de sol africana. La majoria dels punts de sol també ofereixen oportunitats sorprenents per a una sessió fotogràfica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Saruni Eagle View

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes