WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Lodges està situat a la magnífica reserva de jocs de Madikwe, a la província nord-oest de Sud-àfrica, i ofereix als seus hostes la destinació ideal per veure jocs inigualables, opcions úniques d'allotjament de luxe, serveis excel·lents i activitats de safari a mida.

Jaci i Jan van Heteren són els fundadors i propietari-manager parella darrere de Jace's Lodges. Un duo dinàmic, porten més de 30 anys treballant junts per crear i mantenir el seu somni d'una experiència de fauna i safari que superi les expectatives dels hostes.

Jaci's Lodges és un veritable testimoni de la visió de van Heterens' sobre les necessitats de parelles, grups i famílies que busquen una autèntica escapada de safari de luxe sense claus, sense preocupacions, menjar excepcional i comoditats de luxe...

A més, es comprometen apassionadament a empoderar i aixecar els individus que fan que The Jaci's Experience sigui tan especial. Jaci's Lodges està dirigit per un equip de 50 persones, la majoria de les quals viuen a la comunitat local. Cada persona que treballa al lodge contribueix al funcionament diari, gestió, manteniment i servei que ha fet famosos els Lodges de Jaci al llarg dels anys.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jaci's Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes