WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Suite

(1 unitat / xalet)

La suite Safari està situada entre un pròsper bosc de Tamboti i és ideal per a famílies o grups més grans. La coberta, construïda a mida, disposa d'un pou de bombers central i una zona d'estar espaiosa que condueix a un starpod parcialment cobert i una piscina privada, totes amb vista sobre el riu Marico. Els clients del Safari Suite disposen d'un vehicle privat de visualització de jocs i guia.

El Safari Suite està decorat amb colors vius i atrevits i textures africanes. Amb capacitat per a vuit persones (idealment quatre adults i quatre nens), és l'amagatall de safari perfecte per a famílies o grups més grans que viatgen junts.

El dormitori principal i l'habitació contigua comparteixen una dutxa exterior i un bany de planta oberta amb magnífiques vistes a l'arbust. A l'altre costat del passatge, hi ha un saló amb habitació de convidats contigua, i un altell a la planta superior.

Mostra més
Mostra menys

Jaci's Lodges Nare Suite

(1 unitat / xalet)

Aquest refugi familiar i familiar de matolls rep el nom de “Nare”, que significa “Buffalo” a Tswana, ja que el lloc va ser visitat sovint per un toro de búfal gegant durant la seva construcció. La suite inclou una piscina privada i una coberta amb vista sobre un forat d'aigua, així com un vehicle privat de visualització de jocs i guia.

La Suite Nare, amb capacitat per a sis persones (quatre adults i dos nens), és ideal per a famílies o grups que viatgen junts. La suite inclou un dormitori principal i de convidats, un bany de planta oberta amb un generós bany de pedra i dutxa exterior, piscina i un altell a la planta superior, perfecte perquè els nens s'estirin i es relaxin.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jaci's Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes