WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Lodge Safari Suite

Jaci's Safari Lodge ofereix un refrescant i autèntic espai de safari en el qual relaxar-se. Aquí, els hostes poden experimentar una mica de la vida salvatge més impressionant d'Àfrica des del nostre eclèctic refugi bushveld a terra.

La suite Safari és ideal per a famílies o grups més grans (idealment quatre adults i quatre nens). L'àmplia coberta construïda a mida disposa d'un pou central de bombers i una àmplia zona d'estar, que condueix a un starpod parcialment cobert i una piscina privada, envoltada de majestuosos arbres Tamboti i amb vistes al famós riu Marico.

La suite Safari aïllada està decorada còmodament en colors vius i atrevits, textures vibrants, tons i acabats personalitzats. Amb el vostre propi vehicle de conducció de jocs i guia de camp, les famoses experiències gastronòmiques a l'aire lliure de Jaci i la suite Safari casolana com a base privada de bushveld, és simplement l'amagatall perfecte i exclusiu de safari.

Mostra més
Mostra menys

Safari Lodge Nare Suite

Combinant acuradament el disseny contemporani amb una estètica bushveld ecològica, la recent construïda Nare Suite és un idíl·lic i refugi de safari privat per a famílies i grups. La suite ha estat recentment reconstruïda magistralment i ara allotja de luxe fins a 6 persones d'ús exclusiu.

La suite Nare es troba immaculadament en el seu entorn natural i tranquil, situat a un pas del seu propi forat d'aigua actiu, que ofereix infinites oportunitats per veure una gran varietat de fauna que passa per la zona.

Amb el vostre propi vehicle de conducció de jocs i guia de camp, les famoses experiències gastronòmiques a l'aire lliure de Jaci i la impressionantment espaiosa Suite Nare com a base de safari privat, tots els membres del vostre grup tenen la seguretat de treure el màxim partit de la seva aventura Madikwe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jaci's Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes