WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

(6 habitacions)

Amb sostres de palla, parets baixes de pedra, dutxes exteriors privades i cobertes de visió, panells enrotllables de lona i grans banys mosaicats a mà, les àmplies Suites Tented deixen perfectament l'aire lliure a l'aire lliure.

Les sis suites d'estil safari de doble ocupació estan decorades amb colors vibrants i textures africanes i estan equipades amb aire condicionat i ventiladors de sostre.

Mostra més
Mostra menys

Jaci's Safari Lodge Starbed Suite

(2 habitacions)

Les dues suites Starbed són l'epítom d'un allotjament privat i exclusiu safari romàntic. Aquestes suites de luxe, situades en dos nivells, són ideals per a llunes de mel i ocasions especials. Cada suite disposa de dos llits extra grans, dutxes exteriors i banys interiors, així com zones d'estar, bar safari i terrassa.

Sortidors esclats de color, tocs decoratius autèntics, mobles atrevits i acabats a mida reflecteixen estil, classe i sofisticació amb un toc bushveld habitual de Jaci.

Bushveld romanç personificat... Aquestes dues suites estan moblades amb esclats de color i acabats fets a mida, amb extensions al terrat que permeten als hostes l'oportunitat única de dormir sota una manta d'estrelles africanes, completament immersos en la pau i la tranquil·litat del bushveld.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Jaci's Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes