WeTu Analytics

Chundu Island

Potser el millor actiu de Chundu és la seva ubicació. L'illa Chundu està situada al cor del Parc Nacional de Zambezi, a només 21 km de les majestuoses cascades Victòria de Zimbabwe. L'illa està magníficament situada sobre el riu Zambezi i només es pot accedir amb vaixell. Des d'aquí els clients poden experimentar l'Àfrica en el seu estat més pur. És tranquil, serè i bonic, però al mateix temps, els hostes tenen l'oportunitat d'experimentar el millor que Zimbabwe té per oferir. Pau i tranquil·litat amb oportunitats per a la recerca d'emoció i l'aventura.

Després de l'enrenou de Vic Falls, un poble que atén tant als apassionats de l'adrenalina com als curiosos, gaudiu de la vida insular deliciosament refrigerada. L'illa Chundu és un allotjament exclusiu amb accés únic a la bella illa d'1,4 km de longitud al poderós riu Zambezi. El lodge està construït a l'ombra d'uns magnífics arbres de riu que es barregen amb la natura oferint àmplies habitacions amb àmplies vistes sobre el riu al Parc Nacional de Zambezi o a la vora del riu al costat de Zàmbia.

Des de l'illa de Chundu hi ha molt a fer tant a l'aigua com a la terra: creuers de posta de sol gloriosos amb aperitius i còctels, l'emoció contrastada i la pau del piragüisme al riu, pesca divertida, emocionants impulsions de joc i passejades amb arbustos al Parc Nacional Zambezi per esmentar-ne alguns, tot sota la direcció i cura de guies professionals i experimentats.

VIATGE AMB NOSALTRES A VICTORIA FALLS, ZIMBABWE

Un safari insular a la vora del Zambezi

Situada a 21 km riu amunt de les cascades Victòria, l'illa Chundu és sens dubte una de les illes fluvials més pintoresques del riu Zambezi i posa el to per a un tranquil i relaxat safari insular al cor del Parc Nacional de Zambezi.

EL FUM QUE TRONTOLLA

Enamora't de la nostra illa

Molta gent de tot el món es desplacen a la ciutat de les Cascades Victòria per veure per si mateixes la cascada que és una de les set meravelles del món. Després d'haver planificat el vostre viatge i pagat la vostra tarifa aèria, té perfecte sentit aprofitar al màxim el viatge i experimentar algunes de les altres meravelles que s'ofereixen.

A LA RIBA DEL ZAMBEZI

Gaudeix de la vida a l'illa

Després de l'enrenou de Vic Falls, un poble que atén tant als apassionats de l'adrenalina com als curiosos, gaudiu de la vida insular deliciosament refrigerada. L'illa Chundu és un allotjament exclusiu amb accés únic a la bella illa d'1,4 km de longitud al poderós riu Zambezi. El lodge està construït a l'ombra d'uns magnífics arbres de riu que es barregen amb la natura oferint àmplies habitacions amb àmplies vistes sobre el riu al Parc Nacional de Zambezi o a la vora del riu al costat de Zàmbia. Gaudeix d'unes impressionants postes de sol, còctels i una gran piscina amb vista sobre el riu.

UNES VACANCES PER AL TEU PRESSUPOST

Passa el teu temps veient postes de sol no els teus cèntims

Per tal de fer les vostres vacances el més despreocupades possibles, hem inclòs tantes activitats com puguem a la tarifa; i per estalviar-vos l'estrès del pressupost diari, també estan inclosos tots els àpats, tes i cafès, refrescos locals, cerveses locals, destil·lats locals i vins locals. A més, per a aquells que vulguin veure les Cascades Victòria sense preocupar-se de quedar-se a la ciutat, oferim un trasllat d'un dia gratuït a la ciutat en un dels dies.

VIURE LA VIDA AL COSTAT SALVATGE

Experimenta el Parc Nacional de Zambezi amb estil

El riu Zambezi ha atret exploradors durant segles, donant lloc al desenvolupament del Parc Nacional de Zambezi que continua atraient visitants del sud d'Àfrica i de l'estranger que tradicionalment han fet ús de xalets bàsics o tendes com a base des d'on veure el parc. L'illa Chundu ofereix una nova alternativa elegant: còmodament designats grans habitacions de lona amb palla de palma, llits de dia privats, un bar de servei complet, piscina, massatges a l'habitació, així com safaris i activitats terrestres en vehicles còmodes amb seients individuals de cubell, i a l'aigua inflables canoes i grans barcasses còmodes per a creuers de posta de sol al llarg de les ribes de la reserva.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chundu Island

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes