WeTu Analytics

Chundu Island

Potser el millor actiu de Chundu és la seva ubicació. L'illa de Chundu està situada al cor del parc nacional de Zambezi, a només 21 km de les majestuoses cascades Victoria de Zimbabwe. L'illa està molt ben situada al riu Zambezi i només accessible en vaixell. Des d'aquí els clients poden experimentar Àfrica en el seu estat més pur. És tranquil, serè i bonic, però al mateix temps, els clients tenen l'oportunitat d'experimentar el millor Zimbabwe té per oferir. Pau i tranquil·litat amb oportunitats per a la recerca d'emocions i l'aventura.

Després de l'enrenou de les Cascades de Vic, un poble que atén tant als addictes d'adrenalina com als curiosos, gaudeix d'una deliciosa vida illenca. Chundu Island és un refugi exclusiu amb accés únic a la bonica illa de 1,4 km de llarg al poderós riu Zambezi. La casa de camp està construïda a l'ombra de magnífics arbres fluvials que es barregen amb la natura oferint àmplies habitacions amb àmplies vistes sobre el riu al Parc Nacional de Zambezi o a la vora del riu al costat zàmbia.

Des de l'illa de Chundu hi ha molt a fer tant a l'aigua com a la terra: creuers de la posta de sol gloriosa amb aperitius i còctels, l'emoció i la pau de la piragüisme al riu, pesca divertida, emocionants jocs i passejades a l'arbust al Parc Nacional de Zambezi per esmentar alguns, tot sota la direcció i la cura de guies professionals i experimentats.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chundu Island

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes