WeTu Analytics

House In The Wild

River Cottage

(1 habitació)

Una doble amb un enorme bany amb banyera de coure, una gran veranda i zona de saló. Aquesta casa de camp és perfecta per a aquelles parelles que gaudeixen de despertar-se amb la sortida del sol a través del riu, la privacitat i veure els hipopòtams surant a sota.

Mostra més
Mostra menys

Warburgia Cottage:

(1 habitació)

Sota l'ombra d'un enorme Warborgia Tree, una doble en suite amb banyera massiva amb vistes al riu. Hi ha una zona chill-out de loft a la planta superior, amb grans vistes sobre el riu, que disposa de dos bonics llits de dia que es poden utilitzar per als nens.

Mostra més
Mostra menys

The Original Cottage

Aquesta casa té un gran veranda amb dues habitacions dobles, ambdues amb bany privat, cadascuna amb banyera i una dutxa exterior estrella.

Mostra més
Mostra menys

Marula Cottage

Aquesta casa rural privada disposa de dues grans habitacions dobles amb bany privat amb la seva pròpia enorme gespa privada, veranda i zona d'estar amb una gran llar de foc i bar.

Mostra més
Mostra menys

Hippo Cottage

Situat en un bonic lloc a l'ombra d'enormes arbres frondosos a la vora del riu Mara, i amb el seu propi enorme veranda i bany amb vistes al riu, aquesta és l'habitació perfecta per a un safari privat de luxe.

Mostra més
Mostra menys

Olerai

(1 habitació)

Aquesta casa de camp es va completar l'octubre de 2021 i és de disseny similar a la Hippo Cottage, una suite doble o doble, encastada en enormes arbres i mirant riu avall cap a la posta de sol. Hi ha una dutxa d'estrelles a l'aire lliure i un enorme bany de coure que dóna al riu. Hi ha una bonica veranda amb un espai chill out on gaudir de menjadors privats, chill out i gaudir d'un temps de qualitat, o posar-te al dia del món (si has de...)

Mostra més
Mostra menys

Kisaru Cottage

Aquesta caseta privada de nova construcció (octubre 2023) que porta el nom del nostre guepard resident té dues grans habitacions dobles en suite amb la seva pròpia enorme gespa privada, veranda i zona de saló amb una gran llar de foc i bar.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

House In The Wild

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes