WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

Els nostres guies experimentats coneixen la zona íntimament i hi ha molt joc per veure dins de les conservances Enonkishu, Lemek i Ol Chorro Oiruwa. Gats grans, elefants i planes joc són comunament vistos a 15 minuts amb cotxe de la casa.

Safari — Veure la vida salvatge i els paisatges que ens envolten i aprendre sobre el que fa que el Maasai Mara tan especial.
Natura a peu: feu una passejada guiada per aprendre mentre feu una mica d'exercici. Recomanat sortir durant 1 o 2 hores, apte per a tota la família amb nens majors de 7 anys.
Futurs in the Wild Tour- Visita al nostre Mara Centre de Formació fundat per Tarquin i Lippa Wood, aprendre sobre rangeland maneig i els seus esforços per treballar amb les comunitats locals per restaurar i mantenir el medi natural a través de la Gestió Sostenible Rangeland. Visita els nostres projectes Futures en el Salvatge de les Dones:
Plantació d'arbres: Coneix les dones que dirigeixen els arbres al viver salvatge i plantar un arbre.
Beading: Vegeu els nostres projectes de perles femenines i apreneu a fer-vos una polsera Maasai.
Tennis: hi ha una pista de tennis amb pilotes i raquetes.
Visites escolars locals: visiteu l'escola local Emarti, l'escola primària i secundària que va ser construïda per la família Wood i conèixer els sorprenents i càlids nens de la comunitat Emarti.
Visiteu el mercat de bestiar local: un ambient vibrant i brunzit i una llesca de la vida real al Maasai Mara.
Pesca al riu Mara — tenir un anar després d'una conducció de joc al matí o sobre la posta de sol a la vora del riu Mara pesca de silurs. Si l'agafes, fes una foto i allibereu-la!
Les visites al Santuari del Rinoceront els hostes poden caminar amb el rinoceront, mentre estan protegits per guardaboscos armats.

Visita Manyatta - Passa una hora al poble local de Maasai, aprenent sobre com es fan les seves cabanes, com fer foc amb només un parell de branquetes, escoltar les mammes cantar i conèixer els nens. Fes una ullada a alguns dels seus articles de joieria de pedreria fets a mà o compra alguna cosa per portar a casa!

Vols en helicòpter sobre les Planes de Mara, vegeu el full d'informació d'Endafar
Globus Safari - despertar a l'alba i surar sobre la vida salvatge i el Maasai Mara — una oportunitat una vegada a la vida.

Un viatge de boda — Tenir un anar en alguna cosa diferent! Passa el matí conduint tot terreny en un casament (les motos vistes per tota la nostra part d'Àfrica) a través de la Conservació Enonkishu, acabant amb un esmorzar amb vistes a la presa de Mamusi.

Visiteu el projecte Mara Elephant — el nostre soci en la protecció dels elefants en aquesta zona i la reducció del conflicte humà — fauna salvatge. Si us plau, parleu amb el vostre guia per organitzar una visita a la seva seu

Bicicleta de muntanya

Mostra més
Mostra menys

Guided walks

Hi ha una gran quantitat i varietat d'espècies d'aus al voltant de la casa. Es pot veure molt en passejades guiades al llarg de les ribes del riu.

Per als hostes més enèrgics, un passeig guiat/pujar al turó de Kileleoni val la pena. Sent el punt més alt de l'Ecosytem Major Mara, la vista s'estén fins al punt que l'ull pot veure. També és un lloc ideal per prendre el sol o esmorzars d'arbust per a aquells que prefereixen pujar al cotxe!

Mostra més
Mostra menys

Farm activities

En qualsevol moment del dia, hi haurà algun tipus d'activitat interessant a la granja. Una primera hora del matí 15 minuts a peu del ramat de llet per a la llet d'una vaca per al seu cafè del matí fa que sigui encara més deliciós.

Mostra més
Mostra menys

Cultural visits

Una autèntica experiència on el nostre guia de maasai local et porta a casa seva o a les escoles primàries i secundàries d'Emarti es troben a 5 km de la porta principal de la granja, travessant el riu al pont d'Emarti. Amb més de 700 nens per visitar els clients sempre tenen una càlida benvinguda.

El nostre equip de vigilants maasai a la granja també són cantants i ballarins amb talent, i sempre disposats a realitzar el seu últim cop tradicional al capvespre a la gespa al costat de la casa.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Sanctuary

A la vora del turó, els clients poden arribar a prop dels rinoceront domesticat al santuari del Rinoceront.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

Seure a la vora del riu mara i veure qui pot agafar el bagre més gran.

Mostra més
Mostra menys

Tennis

Hi ha una pista de tennis a la granja, a 15 minuts a peu de la casa o a 5 minuts amb cotxe.

Mostra més
Mostra menys

Mountain bike riding

Passeja al costat de la girafa i la zebra de Naretoi, o aventura't fins al Centre d'Entrenament Mara on pots visitar la Xamba Salvatge o veure les dones abalorir.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

House In The Wild

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes