WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

El nostre guia experimentat coneix íntimament la zona i hi ha un munt de joc per veure dins dels conservatoris Enonkishu, Lemek i Ol Chorro Oiruwa. Els gats grans, els elefants i les planes del joc es veuen comunament dins d'un 15 minuts amb cotxe de la casa. La reserva de joc de Mara és a uns 50 km en cotxe de distància, val la pena visitar la Gran Migració Wildebeest per tenir l'oportunitat de veure una travessia fluvial.

Mostra més
Mostra menys

Guided walks

Hi ha una gran quantitat i varietat d'espècies d'aus al voltant de la casa. Es pot veure molt en passejades guiades al llarg de les ribes del riu.

Per als hostes més enèrgics, un passeig guiat/pujar al turó de Kileleoni val la pena. Sent el punt més alt de l'Ecosytem Major Mara, la vista s'estén fins al punt que l'ull pot veure. També és un lloc ideal per prendre el sol o esmorzars d'arbust per a aquells que prefereixen pujar al cotxe!

Mostra més
Mostra menys

Horse riding

Hi ha cavalls disponibles per als genets experimentats per anar en hacks al voltant de la granja, aixecant-se a prop de girafa, wildebeest i zebra.

Mostra més
Mostra menys

Farm activities

En qualsevol moment del dia, hi haurà algun tipus d'activitat interessant a la granja. Una primera hora del matí 15 minuts a peu del ramat de llet per a la llet d'una vaca per al seu cafè del matí fa que sigui encara més deliciós.

Mostra més
Mostra menys

Cultural visits

Una autèntica experiència on el nostre guia de maasai local et porta a casa seva o a les escoles primàries i secundàries d'Emarti es troben a 5 km de la porta principal de la granja, travessant el riu al pont d'Emarti. Amb més de 700 nens per visitar els clients sempre tenen una càlida benvinguda.

El nostre equip de vigilants maasai a la granja també són cantants i ballarins amb talent, i sempre disposats a realitzar el seu últim cop tradicional al capvespre a la gespa al costat de la casa.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Sanctuary

A la vora del turó, els clients poden arribar a prop dels rinoceront domesticat al santuari del Rinoceront.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

Seure a la vora del riu mara i veure qui pot agafar el bagre més gran.

Mostra més
Mostra menys

Tennis

Hi ha una pista de tennis a la granja, a 15 minuts a peu de la casa o a 5 minuts amb cotxe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

House In The Wild

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes