WeTu Analytics

Bakers Lodge

Safaris in Murchison Falls National Park

El parc nacional de Murchison Falls, al nord-oest del país, és el parc nacional més gran d'Uganda, i juntament amb les reserves de fauna contigües forma un vast desert que cobreix més de 5 000 km2. És la llar d'una gran varietat de fauna salvatge, primats forestals i 450 espècies d'aus.

El poderós Nil, el riu més llarg del món, flueix pel cor del parc durant una distància de 120 km, en el seu recorregut de 6 500 km des del llac Victòria fins a Egipte i el mar Mediterrani. La peça central del parc és l'explosiva Murchison Falls de 40 metres d'altura on el Nil és forçat a través d'una bretxa de 8 metres a l'escarpa de la Vall del Rift. Riu avall, el Nil flueix tranquil·lament cap al llac Albert al qual entra per un gran delta de papir. És aquest tranquil tram de riu de 40 km que ofereix un espectacle de vida salvatge privilegiat del parc.

El seguiment de ximpanzé al bosc Budongo proper està disponible i, sens dubte, val la pena passar un dia addicional per, i els observadors d'ocells estaran encantats per la varietat d'espècies localitzades, incloent Shoebill. Per als pescadors, hi ha el repte de capturar la perxa massiva del Nil.

Gaudeix de les unitats de joc al Parc Nacional Murchison Falls, així com un memorable creuer en vaixell pel riu Nil fins al peu de les Cataractes. La immensa força de l'aigua i les vistes de les Cataractes són espectaculars des dels punts de visió de primer pla. Millora la teva experiència al parc combinant viatges fluvials amb un safari. Viatja en vaixell fins al delta del Nil i torna amb una unitat de joc per la zona de Buligi rica en jocs. Conduïu fins a la part superior de les caigudes i baixeu fins al fons de Fajao Gorge, abans de tornar a Baker's Lodge en vaixell.

Operem la nostra pròpia flota de vaixells fluvials, de mida variable per a diferents activitats com ara visualització de jocs, observació d'aus i pesca. Podrem organitzar sopars privats, dinars, esmorzars i berenars a bord del vaixell. Baker's Lodge és una gran base per a aquells que vulguin pescar la perxa del Nil. Operem amb una estricta política de captura i alliberament.

Mostra més
Mostra menys

Boat Safaris to Murchison Falls

La nostra flota de vaixells aquàtics realitzen viatges programats i privats diàriament, directament des del nostre embarcador privat fins a la peça central del parc: les impressionants cascades Murchison a Fajao Gorge. Una aproximada de 3 hores a l'aigua ofereix una excel·lent visualització de safaris des de i cap a les caigudes, els vaixells que ofereixen l'oportunitat de presenciar de prop les poblacions d'hipopòtams i cocodrils al riu, així com una gran quantitat d'animals i vida d'aus a la vora del riu. El creuer es pot combinar amb una unitat de safari, una caminada pel costat de les caigudes o un creuer de posta de sol.

Mostra més
Mostra menys

Boat Safaris to the Victoria Nile Delta

El delta del Nil Victoria, un viatge de 17 km aigües avall de Baker's Lodge, és la llar d'aus humides rares, incloses espècies endèmiques de bitllets de sabates i papir. Els creuers matinals ofereixen un espectacle visual de boira sorgint del mirall amb aigua tranquil·la mentre les nostres embarcacions naveguen pels canals de papir del delta. Des del lodge surten creuers programats i privats pel delta amb l'opció “esmorzar a bord” que s'ofereix als matins (subjecte a números mínims).

Mostra més
Mostra menys

Fishing

El riu Nil a Murchison és famós per la seva emocionant pesca esportiva. Es pesquen grans i forts perca del Nil que viuen a les aigües turbulentes per sota de les caigudes, així com diverses espècies de peixos gats i una varietat d'espècies més petites que s'utilitzen generalment com a esquer viu per als peixos més grans. La pesca es realitza amb un estricte sistema de “captura i alliberament” i es pot fer amb els nostres experimentats guies de pesca locals; des de la riba o des dels nostres vaixells que són idealment dimensionats i equipats per fer front a les condicions i accedir a les remotes piscines de ribera.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bakers Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes