WeTu Analytics

Victoria Falls Horse Safaris

Trucant a tots els novells, experimentats i 'crec que puc fer això' genets de cavalls a la zona de les Cascades Victòria, tenim l'activitat de vacances perfecta per a vostè.

Les nostres passejades a cavall surten des del complex menor per senders dins del Parc Nacional, que us transporten a través de la pintoresca Bushveld africà amb una bona observació d'aus i la possibilitat emocionant de detectar la fauna salvatge. Oferim passejades en poni per a nens de mitja hora, senders de dues hores i sortides de mig dia que acaben amb el dinar al jardí d'herbes aromàtiques.

Tenim dotze ponis de trail dedicats, amb els noms més encantadors com King's Glory, Night Landing, Storm, Bluff, Comtessa, Later, Treacle i Tamarind. Els ponis són ben entrenats i amables, i són ponis experimentats per senders de fauna salvatge. El límit de pes per muntar és de 100 kg/220 lliures.

Celebrant un aniversari especial? Els nostres carruatges elegants i autèntics, ben acabats en Royal Blue, ofereixen una excursió única al voltant de l'exuberant complex hoteler Minor, creant no només una sensació de nostàlgia per una època passada de gràcia i encant, sinó també comoditat i una vista elevada; ideal per a ocasions especials.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Victoria Falls Horse Safaris

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes