WeTu Analytics

Victoria Falls River Safaris

Les històries plenes d'aventures sobre el poderós riu Zambezi a l'Àfrica són llegendàries, molts viatgers intrèpids han somiat amb explorar aquest magnífic riu.

Victoria Falls River Safaris operen una varietat d'excursions meravelloses al riu Zambezi:

Matí d'hora, Dinar i posta de sol creuers

Els creuers es dirigeixen aigües amunt al Parc Nacional de Mosi-oa-Tunya, explorant les moltes illes i canals de Zambezi. Es poden observar hipopòtams i cocodril durant tot l'any, i en els mesos d'hivern hi ha la possibilitat de veure elefants a l'aigua que travessen les illes.

El safari de dinars serveix un àpat lleuger i aperitius que se serveixen en una illa a primera hora del matí i al vespre safaris. Per a aquells que vulguin exclusivitat, Private River Safaris es poden reservar.

Transferència Taxi Aigua

Els clients allotjats en els dos hotels del Minor Resort; l'elegant Royal Livingstone Hotel i el bonic complex AVANI, es poden transportar al seu hotel amb un estil fabulós; en vaixell fluvial al poderós riu Zambezi.

Viatge de pesca de les dones

La pesca de tigre al magnífic Zambezi és una experiència inoblidable de Livingstone. La pesca comença a l'illa de Kalai uns 9 km per sobre de les caigudes i es mou aigües avall entre les illes, explorant els canals estrets, gaudint de la pesca, la gran observació d'aus i la observació de la fauna del riu.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Victoria Falls River Safaris

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes