WeTu Analytics

Migrational Camps

Vastes ramats de bestiar salvatge passen als afores de la tenda, seguint un camí migratori desgastat durant mil·lennis. Els llunyans ramats de salvatges fan de l'emblemàtica Gran Migració que viatja en un circuit interminable des del sud del Serengeti a Tanzània, cap al nord-oest cap al poderós riu Mara, i de nou. Els nostres camps migratoris de signatura estan perfectament situats al Serengeti i es mouen amb la migració, de manera que mai es perdi cap acció.

Funcionant com a dos campaments estacionals a quatre ubicacions del Serengeti, Nyasi i Songa es configuren en quatre ubicacions durant diferents èpoques de l'any. Nyasi es mou amb la migració de la sabana del Lamai al nord del Serengeti a les planes d'herba curta del sud del Serengeti. Songa es mou amb la migració dels afloraments muntanyosos de Kogatende al nord del Serengeti a les planes d'herba curta del sud del Serengeti.

Cada campament té vuit tendes en suite i una tenda familiar. La decoració s'inspira en l'amor a la natura i les matèries primeres orgàniques. El lli natural i els colors terrosos reflecteixen la tranquil·litat i la pau de l'entorn, el que et permet sentir-te connectat amb el teu entorn mentre segueixes la migració en moviment. També sempre hi ha l'opció de portar un campament sencer a vosaltres mateixos.

Planes de praderies daurades s'estenen a horitzons llunyans sota cels blaus interminables, ja que milions de peülles tambor la terra. Tot a Tanzània passa a gran escala i els nostres camps migratoris us posen al cor de tot. Sent l'estimulació d'estar a prop de la natura, inclosa La Gran Migració. Recomanada estada de tres a quatre nits, immersos en plena natura amb totes les comoditats sofisticades que necessites. Perfecte per a l'inici o la meitat d'un itinerari.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Migrational Camps

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes