WeTu Analytics

Mtomeni Safari Camp

A la vora del riu Gran Letaba, dins de la reserva provincial del Ranxo de Letaba, es troba una joia anomenada Mtomeni Safari Camp. El nom dels arbres Jackleberry que ombreixen les tendes de safari, aquest és el lloc perfecte per seure i veure el joc accedint a l'aigua sota del campament.

Els visitants de Mtomeni Safari Camp tenen accés a unitats de joc, o passejades guiades al matí i a la nit. La política de “No auto-conduir” de la reserva significa que les unitats de joc guiades ofereixen als hostes l'oportunitat de veure tant les zones fluvials al llarg de la Gran Letaba, així com en el mopani veld del Ranxo de Letaba.
Sense tanques de Kruger, Letaba Ranch és ben conegut pels seus grans ramats d'elefant i búfal. La reserva també és un punt calent per a avistaments de gossos salvatges africans.
Atès que el campament no està tancat de la reserva, i a la vora del riu Gran Letaba, hi ha activitat animal freqüent al campament a la nit. Per aquest motiu, els clients són acompanyats i des de les seves tendes quan vénen a la zona comunitària de menjador i foguera.


Mtomeni Safari Camp té 5 tendes de safari en cobertes de fusta, cadascuna amb dos llits ¾. Els llençols, els llençols i les tovalloles es proporcionen com a part de la tarifa. Hi ha una suite senzilla amb lavabo, lavabo i una dutxa de cubeta.
Les instal·lacions de cuina, menjador i foc de campament són comuns i ofereixen als viatgers d'aventura una oportunitat ideal per trobar-se i interactuar amb altres viatgers afins. Compartireu una placa de gas i foc de campament per cuinar, així com nevera i congelador per a l'emmagatzematge d'aliments. També es subministren olles, vaixella i coberts necessaris.
No hi ha electricitat, i es proporcionen parafina o fanals solars per a la llum a la nit. Si és independent, no us oblideu de portar llenya. Tot i que és segur beure, a algunes persones no els agrada el gust de l'aigua local, per la qual cosa se'ls aconsella portar la seva pròpia aigua potable embotellada. Es tracta d'una àrea de malària, i es recomana precaucions.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mtomeni Safari Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes