WeTu Analytics

Queen Mary 2

Britannia Restaurant

Deliciosos menús dissenyats per l'ambaixador culinari global de Cunard, Jean-Marie Zimmermann t'esperen als restaurants Britannia i Britannia Club. Feu una entrada dramàtica per la gran escala a l'elegant menjador Britannia de dos nivells i delecteu-vos amb els sumptuosos menús i el servei perfectament atent. Trieu entre una sessió primerenca o tardana o reserveu una sala d'estateria del Britannia Club Balcony i gaudiu d'un sopar en un sol seient al restaurant íntim del Britannia Club.

Mostra més
Mostra menys

Princess Grill Restaurant

El restaurant Princess Grill amb un servei i menús perfectament atents combinen meravellosament diferents sabors, textures i ingredients per superar les expectatives de nit rere nit.

Mostra més
Mostra menys

Queens Grill Restaurant

El menú a la carta està perfectament acompanyat del servei atent al menjador més luxós del Queen Mary 2. El restaurant Queens Grill, íntim i senzill, és l'epítom de l'excel·lència gastronòmica de Cunard.

Mostra més
Mostra menys

Todd English Restaurant - Speciality Dining

Bonica decoració amb íntims alcoves amb vistes a la terrassa de la piscina complementen especialitats mediterrànies com ara Puree Cartes d'amor de Carbassa i Porterhouse de Xai. Dissenyat pel reconegut xef Todd English, famós pels seus restaurants en moltes ciutats nord-americanes.

* Es recomana reservar i s'aplica un càrrec de cobertura nominal.

Mostra més
Mostra menys

Kings Court

El restaurant d'autoservei Kings Court serveix un esmorzar informal, un dinar o un bufet de tarda a la nit. A la nit, assaboreix una experiència única mentre el restaurant es transforma en quatre espais íntims alternant; Lotus: cuina asiàtica, els Carvery: rostits tallats a l'estil britànic, La Piazza: cuina italiana i la galera del xef: com els xefs revelen secrets culinaris.

Mostra més
Mostra menys

Queens Room

L'elegant tradició del te de la tarda és una signatura Cunard que no et pots perdre. Els cambrers de guant blanc serveixen deliciosos entrepans de cogombre, pastes fresques i te acompanyats dels sons de l'orquestra a la magnífica sala de ball Queens Room.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Queen Mary 2

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes