WeTu Analytics

Golden Princess

Traditional Dining

El vaixell ofereix diversos menjadors formals en la tradició de creuers, amb Menjador Tradicional al mateix temps per a cada àpat, i un servei atent prestat per un cambrer personal durant tot el creuer. Els locals de restauració tradicionals inclouen el menjador Canaletto.

Mostra més
Mostra menys

Anytime Dining

En qualsevol moment Menjador vol dir que els hostes no es limiten a menjar en un moment fix o lloc en el vaixell. En canvi, l'elecció de quan i on menjar és flexible. A bord hi ha opcions de restauració en qualsevol moment, com ara el menjador Donatello i el menjador Bernini.

Mostra més
Mostra menys

Specialty Dining

Els restaurants del vaixell són populars, que serveixen especialitats locals exquisides i plats gurmet. Es recomanen les reserves i s'apliquen suplements per cobrir. A bord hi ha diversos locals de restauració especialitzats, com ara Sabatini, Crown Grill i Ultimate Balcony Dining.

Mostra més
Mostra menys

Casual Dining

Aconsegueix un mos ràpid i satisfactori en els restaurants Casual Dining del vaixell, o per emportar i sopar al costat de la piscina. A bord del vaixell podreu menjar informal, com ara el Cafè Internacional, l'Horizon Court, el Lobby Bar, el Vines Wine Bar, el bar de gelats Sundaes, la Pizzeria Prego i el Trident Grill.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Golden Princess

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes