WeTu Analytics

Seven Seas Voyager

Master Suite (Deck 11)

La suite principal (coberta 11) disposa de 2 habitacions espaioses amb llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 2 banys de marbre 1/2, una àmplia sala d'estar, 2 balcons privats i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 6 persones.

Mostra més
Mostra menys

Master Suite (Deck 7)

La suite principal (coberta 7) disposa de 2 habitacions espaioses amb llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 2 banys de marbre 1/2, una àmplia sala d'estar, balcó privat i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 6 persones.

Mostra més
Mostra menys

Grand Suite

La Grand Suite ofereix 1 dormitori espaiós amb un llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 1 1/2 banys de marbre, una sala d'estar espaiosa, balcó privat i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 4 persones.

Mostra més
Mostra menys

Voyager Suite

La suite Voyager disposa d'1 habitació espaiosa amb un llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 1 1/2 banys de marbre, una sala d'estar espaiosa, balcó privat i armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 4 persones.

Mostra més
Mostra menys

Seven Seas Suite (Aft)

El Seven Seas Suite disposa d'1 bany de marbre, zona d'estar, balcó privat i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Seven Seas Suite (Forward)

La suite Seven Seas disposa d'1 habitació espaiosa amb un llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 1 1/2 banys de marbre, una zona d'estar espaiosa, balcó privat i armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Penthouse Suite - A

La suite Penthouse ofereix un llit de matrimoni europeu King-Size Suite, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Penthouse Suite - B

La suite Penthouse disposa d'un llit de matrimoni europeu de grans dimensions, un bany de marbre, zona d'estar íntima, balcó privat i armari encastat amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Penthouse Suite - C

La suite Penthouse disposa d'un llit de bany privat europeu King-Size Suite, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Concierge Suite - D

La suite de conserge ofereix un llit de matrimoni europeu de grans dimensions, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Concierge Suite - E

La suite de conserge disposa d'un llit de matrimoni europeu de grans dimensions, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Veranda Suite - F

La suite Deluxe Veranda disposa d'un llit de bany privat europeu King-Size Suite, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un armari arran de terra amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Veranda Suite - G

La suite Deluxe Veranda ofereix un llit de matrimoni europeu de grans dimensions, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat i un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Veranda Suite - H

La suite Deluxe Veranda està equipada amb un llit de matrimoni europeu de grans dimensions, 1 bany de marbre, una zona d'estar íntima, balcó privat, així com un vestidor amb caixa forta. La suite té capacitat per a 3 persones.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Seven Seas Voyager

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes