WeTu Analytics

Silver Cloud

Owner's Suite

Aquest elegant apartament ofereix la comoditat d'espai, comoditat i servei. És una barreja perfecta d'experiència d'expedició amb un estil de vida de luxe. Disponible com a configuració d'un o dos dormitoris, la suite disposa de zona de menjador independent, sala d'estar amb zona d'estar, màquina Espresso, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Grand Suite

Expertament dissenyat i exquisidament designat, la Grand Suite és l'espai per compartir històries amb companys exploradors i nous amics. Amb prou espai per rodar tant dins com fora, aquesta suite és perfecta per relaxar-se i relatar els moments més destacats del dia. Disponible com a configuració d'un o dos dormitoris, la suite disposa de zona de menjador independent, sala d'estar amb zona d'estar, màquina Espresso, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Royal Suite

Amb espai suficient per rodar tant dins com fora, la Royal Suite és perfecta per relaxar-se i relatar els moments més destacats del dia. Disponible com a configuració d'un o dos dormitoris, la suite disposa de zona de menjador independent, sala d'estar amb zona d'estar, màquina Espresso, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Silver Suite

Elegant i sofisticada amb grans terrasses, la Silver Suite és excel·lent per fer fotos i observar ocells. Les suites estan situades a mitjanit i disposen d'un ampli armari arran de terra, un bany preciós de marbre i una zona d'estar espaiosa. També hi ha una sala d'estar amb zona d'estar, màquina Espresso, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Deluxe Veranda Suite

La Suite Deluxe Veranda és àmplia i acollidora, amb una ubicació cèntrica preferida. Les portes de vidre de terra a sostre s'obren a una terrassa privada de teca moblada, on podreu relaxar-vos i gaudir d'unes vistes impressionants. També hi ha una zona d'estar, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Veranda Suite

La Suite Veranda és una firma de Silversea i és espaiosa i acollidora. Les portes de vidre de terra a sostre s'obren a una terrassa privada de teca moblada, on podreu relaxar-vos i gaudir d'unes vistes impressionants. Algunes Suites Veranda tenen capacitat per a tres hostes. També hi ha una zona d'estar, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Vista Suite

El Vista Suite ofereix una estada confortable i espaiosa i disposa de finestrals grans amb vista panoràmica sobre l'oceà, ideal per valorar la vida salvatge local. També hi ha una zona d'estar, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Medallion Suite

La Suite Medallion ofereix paisatges marins impressionants i disposa d'un ampli armari a peu i una àmplia sala d'estar, cosa que la converteix en l'opció ideal per a una llar fora de casa a alta mar. Medalló Suites allotgen a tres hostes. Altres característiques inclouen una zona de menjador independent, assecador, articles de bany de luxe, telèfon i Wi-Fi.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Silver Cloud

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes