WeTu Analytics

Crown Princess

Traditional Dining

El vaixell ofereix diversos menjadors formals en la tradició de creuers, amb Menjador Tradicional al mateix temps per a cada àpat, i un servei atent prestat per un cambrer personal durant tot el creuer. A bord dels locals de restauració tradicionals inclouen el menjador Botticelli.

Mostra més
Mostra menys

Anytime Dining

En qualsevol moment menjador vol dir que els clients no es limiten a menjar en un moment fix o lloc en el vaixell. En canvi, l'elecció de quan i on menjar és flexible. Els locals gastronòmics Anytime inclouen el menjador Michelangelo i el menjador Da Vinci.

Mostra més
Mostra menys

Specialty Dining

Els restaurants del vaixell són populars, que serveixen especialitats locals exquisides i plats gurmet. Es recomana reservar i s'aplica un suplement de cobertura. Les opcions per menjar especialitzat a bord del vaixell inclouen Sabatini's, Crown Grill, The Salty Dog Gastropub i Ultimate Balcony Menjador.

Mostra més
Mostra menys

Casual Dining

Aconsegueix un mos ràpid i satisfactori en els restaurants Casual Dining del vaixell, o per emportar i sopar al costat de la piscina. Hi ha opcions de restauració informal a bord, com ara el Cafè Internacional 24 hores, el Buffet Horizon Court i el Bistro, el Cafe Caribe, el Vines Wine Bar, el bar Pizza i gelats i el Trident Grill.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Crown Princess

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes