WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

El Saxon Hotel, Villas and Spa està perfectament situat per explorar les moltes joies de la capital financera d'Àfrica, Johannesburg, una ciutat vibrant de classe mundial amb una fascinant barreja d'art expressiu, cultura eclèctica, paisatges impressionants i història intrigant. Situat en un magnífic terreny de 10 hectàrees, envoltat de frondosos jardins, aquest hotel de luxe ofereix una escapada exclusiva on tots i cadascun dels detalls han estat considerats per garantir el seu confort absolut.

Per a una experiència més personal, el vostre viatge saxó us portarà al llarg de l'skywalk lluny de l'hotel principal, situant-vos en una de les nostres tres vil·les, enclavades dins exuberants jardins indígenes, que comprèn suites individuals decorades amb gust.

Saxon Spa, un santuari per als sentits enclavat en el seu entorn únic, amb característiques d'aigua en cascada i influències de les sals de coure i de l'Himàlaia. Ofereix una gran varietat de teràpies de signatura curatives i revives, així com tractaments facials, manicura bar i saló pedicura.

El restaurant del Saxon, Qunu, ofereix una taula africana moderna, on els sabors locals i internacionals es reuneixen per inspirar una experiència culinària única, vibrant i entretinguda. Molts dels ingredients utilitzats en els nostres plats es conreen orgànicament en la nostra pròpia herba i hort, Sarapana.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Saxon Hotel Villas & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes