WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Luxury Suite

(20 habitacions)

Suite de luxe, (Principal Hotel), 80m2 (861m2). La suite inclou un esmorzar gratuït, WiFi d'alta velocitat, minibar complet i aperitius, ampolla de vi escumós, entreteniment a l'habitació, Smart TV de 55” i una carta d'aperitius al minibar. Amb una gran quantitat de personal molt atent, serà rebut pel seu nom i tindrà totes les seves necessitats anticipades pel seu majordom de 24 hores. El pati privat s'obre a una vista àmplia sobre el jardí, l'horitzó de la ciutat i la terrassa de la piscina. La suite es compon i es rebutja diàriament, amb flors fresques cada dia i un diari lliurat a la vostra porta cada matí.

La vostra estada inclou aparcament segur, registre d'entrada a l'habitació i accés a les instal·lacions de Spa, gimnàs i club de salut. També podreu accedir durant tot el dia al restaurant d'autor guardonat de Saxon.

Submergeix-te en l'elegant tranquil·litat i la refinada indulgència de la Suite Luxury Saxon per a una experiència que superi les expectatives. La decoració de la suite presenta textures opulentes de marbre serè i fusta clara, alhora que incorpora estampats geomètrics subtils i mobles de peluix intercalats amb noves influències orientals i artefactes africans.

El disseny de planta oberta és acollidor i inclou una zona d'estar i menjador, un escriptori de negocis complet i diversos endolls internacionals. El bany independent de luxe disposa d'un bany gran i una dutxa arran de terra.

La suite també està equipada amb connectivitat Bluetooth i reproductor de DVD, juntament amb un sistema de música de so envoltant, incloent totes les emissores de ràdio, interfície de joc completa i biblioteca de música digital.

Cada llit King Size està vestida amb la roba de llit més fina del món, un menú de coixins, bata opulenta i sabatilles, i abundants tovalloles blanques fresques. Tots els banys estan equipats amb articles de tocador de luxe Molton Brown.

Mostra més
Mostra menys

Villa Luxury Suite

(21 habitacions)

Suite de luxe Saxon Vila, 80m2 (861m2). La suite inclou un esmorzar gratuït, WiFi d'alta velocitat, ampolla de vi escumós, entreteniment a l'habitació, Smart TV de 55”. Amb una gran quantitat de personal molt atent, serà rebut pel seu nom i tindrà totes les seves necessitats anticipades pel seu majordom de 24 hores. Una coberta privada condueix als exuberants jardins.
Retirada a l'excepcional comoditat del Saxon Villa Luxury Suites. Decorada minuciosament amb un estil africà elegantment contemporani, la decoració incorpora textures naturals de revestiment de pedra i fustes riques. Les parets i els alcoves estan adornats amb escultures, pintures i altres peces cèlebres de la col·lecció d'art saxó.

El disseny de planta oberta és acollidor i inclou una zona d'estar i menjador amb escriptori de negocis i diversos endolls internacionals. El bany independent de luxe disposa d'un bany gran i una dutxa arran de terra.

Cada llit King Size està vestida amb roba de llit més fina del món, bata opulenta i sabatilles, i abundants tovalloles blanques fresques. Tots els banys estan equipats amb articles de tocador de luxe Molton Brown.

Totes les suites tenen una terrassa privada que dóna als exuberants jardins i cada Villa Luxury Suite es pot connectar entre si.

Mostra més
Mostra menys

Presidential Suite

(3 habitacions)

Suite presidencial, (Hotel principal), 200m2 (2 152m2). La suite inclou un esmorzar gratuït, WiFi d'alta velocitat, ampolla de xampany francès, entreteniment en suite, dos Smart TV de 75”. Amb una gran quantitat de personal molt atent, serà rebut pel seu nom i tindrà totes les seves necessitats anticipades pel seu majordom les 24 hores, amb una cuina de majordom totalment equipada. Un pati privat condueix als exuberants jardins.

Experimenta una estada de primera qualitat adequada per satisfer els més exigents dels coneixedors de les suites presidencials palatines. Decorada amb una paleta de pedra d'inspiració africana i boscos rics, la suite respira un ambient serè de relaxació i tranquil·litat.

La suite ofereix un llit amb dosser king size, armaris encastats, bany independent amb banyera, lavabo doble i dutxa arran de terra. Hi ha una zona d'estar i menjador en suite amb escriptori de negocis, hall d'entrada, bany de convidats, saló independent, menjador, cuina de majordom totalment equipada i servei de majordom.

Cada llit King Size està vestida amb la roba de llit més fina del món, un menú de coixins, bata opulenta i sabatilles, i abundants tovalloles blanques fresques. Tots els banys estan equipats amb articles de tocador de luxe Molton Brown.

Mostra més
Mostra menys

Villa Presidential Suite

(8 habitacions)

Saxon Villa Presidencial Suite, 200m² (2 152sqft). La suite inclou un esmorzar gratuït, WiFi d'alta velocitat, ampolla de xampany francès, entreteniment en suite, dos televisors intel·ligents de 75”. Amb una gran quantitat de personal molt atent, serà rebut pel seu nom i tindrà totes les seves necessitats anticipades pel seu majordom les 24 hores, amb una cuina de majordom totalment equipada.
El pati privat té vista sobre els exuberants jardins. La suite es compon i es rebutja diàriament, amb flors fresques cada dia i un diari lliurat a la vostra porta cada matí.

Permeti que els seus sentits siguin captivats per la decoració africana contemporània immersiva del palatí Villa Presidential Suites. La suite tranquil·la incorpora textures naturals com el revestiment de pedra i boscos rics, mentre que escultures, pintures i altres peces cèlebres de la col·lecció d'art saxó adornen les parets.

La suite ofereix un llit amb dosser king size, bany independent amb banyera, lavabo doble i dutxa arran de terra. Hi ha una zona d'estar i menjador amb escriptori de negocis, així com un bany de convidats, saló independent, menjador, cuina de majordom totalment equipada i servei de majordom.

Cada llit King Size està vestida amb roba de llit més fina del món, bata opulenta i sabatilles, i abundants tovalloles blanques fresques. Tots els banys estan equipats amb articles de tocador de luxe Molton Brown.

Cada suite presidencial de Saxon Villa pot estar interconnectada.

Mostra més
Mostra menys

Nelson Mandela Platinum Suite

(1 habitació)

Suite Platinum Nelson Mandela, (Hotel principal), 400m2 (4 305m2). La suite inclou un esmorzar gratuït, WiFi d'alta velocitat, Champagne francès, entreteniment a l'habitació, TV intel·ligent de 75”. Amb una gran quantitat de personal molt atent, serà rebut pel seu nom i tindrà totes les seves necessitats anticipades pel seu majordom les 24 hores, amb una cuina de majordom totalment equipada.

Aquesta suite ofereix les millors vistes de la propietat, amb vista sobre la terrassa de la piscina, la piscina infinita i més enllà dels jardins i arbres cap a l'horitzó de Johannesburg.

Entra a la magnífica Suite Platinum de Nelson Mandela mitjançant un ascensor tancat de vidre per a una experiència personalitzada de luxe inigualable. La decoració africana d'aquesta suite premium és l'epítom de l'estil d'autor i l'elegància distintiva per la qual el saxó és reconegut.

Aquesta suite senyorial disposa d'entrada, bany, suite de convidats, saló independent, menjador i zona de negocis amb escriptori de negocis. El dormitori principal té un llit amb dosser king size, bany independent amb banyera d'hidromassatge, dutxa arran de terra i bany de vapor.

La suite també està equipada amb connectivitat Bluetooth i reproductors de DVD, així com sistemes de so envoltant i interfícies de joc completes.

Cada llit King Size està vestida amb la roba de llit més fina del món, la bata opulenta i les sabatilles. Tots els banys estan equipats amb articles de tocador de luxe Molton Brown.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Saxon Hotel Villas & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes