WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Qunu Restaurant

A Qunu, cada plat és una obra mestra, elaborada meticulosament a partir dels millors ingredients per crear una experiència gastronòmica extraordinària. Els nostres menús de 2, 3 i 4 plats també es poden gaudir amb vins maridats pel nostre equip de sommeliers. Gaudeix d'un menú degustació de 6 plats cada dijous, divendres i dissabte al vespre que també es pot maridar amb vins.

Mostra més
Mostra menys

The Terrace

La terrassa ofereix un entorn fantàstic per gaudir de vistes als atractius jardins, el punt focal de l'hotel, la piscina infinita i més enllà. La carta ofereix una variada selecció de menjars lleugers i aperitius durant tot el dia. Les creacions culinàries combinen els ingredients més frescos i els sabors locals més rics.

La terrassa és ideal per experimentar el gloriós sol africà durant un llarg dinar i relaxat o per prendre el sol a la tarda.

Mostra més
Mostra menys

Piano Lounge

El Piano Lounge és la destinació definitiva per esmorzar, menjar a l'aire lliure i te matí i tarda. Enclavat en un entorn elegant, el Piano Lounge ofereix un ambient serè on podreu començar el dia amb un esmorzar abundant, gaudir d'un àpat lleuger o gaudir d'una experiència decadent de te. Al Piano Lounge ens enorgullim d'oferir una barreja d'elegància, comoditat i excel·lència culinària.

Mostra més
Mostra menys

Olive Bar

El bar Olive ofereix alguna cosa més que begudes: és una experiència que us crida a relaxar-vos i gaudir d'un àpat lleuger o una beguda prèvia al sopar en un entorn que desprèn sofisticació i encant. Les portes d'apilament de vidre del bar donen a la Terrassa, que ofereix una vista magnífica sobre les càlides postes de sol africanes.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Saxon Hotel Villas & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes