WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Situat en un kopje rocós, els llits estrella Elewana Loisaba manen vistes àmplies sobre una vall ondulant i un forat d'aigua permanent, freqüentat per la fauna resident.

Els llits de fusta amb dosser fets a mà s'asseuen en plataformes de fusta elevades que surten d'un allotjament amb sostre de palla i es llancen cada nit perquè els hostes dormen sota el cel africà sense fi.

Rústicament dissenyat per complementar l'entorn circumdant, cada llit estrella es construeix individualment en harmonia amb les característiques rocoses naturals, incorporant una zona d'estar i bany de planta oberta amb vista.

Un equip de guerrers tradicionals Samburu & Laikipiak Maasai us donen la benvinguda i us acull amb la seva càlida hospitalitat africana habitual.

Elevant d'hora per veure la sortida del sol des del teu Starbed amb una reconfortant beguda calenta, el dia que ve promet aventura, amb una infinitat d'activitats per viure la Loisaba. Un dia de diversió es completa amb begudes per la llar de foc al saló Starbeds, compartint històries altes de l'arbust africà, amb el conte continuant un deliciós sopar compartit.

Elewana Loisaba Star Beds és una experiència africana veritablement autèntica i íntima. “El dormitori més gran del món, on el cel nocturn és el teu sostre i els turons a la distància són les teves parets”.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elewana Loisaba Starbeds

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes