WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Game Driving Day and Night

L'abundant vida silvestre de Loisaba està rodant paisatge és veritablement salvatge. Loisaba és un corredor d'una ruta de migració d'elefants, i té una població sana de lleó, així com espècies notables del nord com la zebra de Grevy, Beisa oryx i estruç somali. Loisaba també és una gamma domèstica per al gos salvatge rar i especial.

Loisaba disposa d'una flota de vehicles de safari Land Rover construïts a mida, amb característiques especials per a la fotografia. Les guies de Loisaba són totes KPSGA Bronze i Plata classificades i tenen un coneixement íntim de la fauna i la cultura de la zona.

Totes les unitats de joc estan incloses en un paquet de jocs.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bush Walks

Deixar el cotxe enrere per a un passeig arbust permet una experiència íntima i propera de la natura. Passeja amb un dels excel·lents guies de Loisaba i aprèn a reconèixer els signes i les empremtes dels animals, apreciar les criatures i la flora més petites d'Àfrica, tot gaudint de l'entorn a un ritme més lent.

Els passejos guiats de Bush són inclosos en un paquet de jocs.

Mostra més
Mostra menys

Horse Riding

L'equitació ofereix l'oportunitat d'experimentar la fauna salvatge des d'una perspectiva diferent. Trotar a través de ramats de zebra, impala o girafa és una experiència estimulant. Els cavalls de Loisaba són arbusts i entrenats, el que li permet acostar-se a la fauna salvatge.

L'equitació és addicional al paquet del joc, i normalment té una durada de 2 hores. Només els participants amb experiència podran participar en aquesta activitat.

Mostra més
Mostra menys

Camel Trekking

Els camells són sinònim de les regions del nord de Kenya. Gaudiu d'un passeig en un mitjà de transport tradicional pel riu Ewaso Nyiro o a través de les planes.

El trekking en camell és addicional al paquet del joc, i normalment té una durada de 2 hores.

Mostra més
Mostra menys

Cultural Visits

El Samburu del nord de Kenya, una tribu pastoralista, és conegut pel seu colorit i impressionant vestit. Els clients de Loisaba estan convidats a visitar un poble local de Samburu per aprendre sobre la gent de Samburu i la seva cultura.

La unitat de joc al poble de Samburu està inclosa en Game Package, però una quota d'entrada que va a la comunitat és un extra.

Mostra més
Mostra menys

Loisaba Sniffer Dogs

Loisaba Conservancy té el seu propi equip dedicat contra la caça furtiva, format per quatre gossos sniffer - Warrior, Machine, Memusi i Nanyokie - i el seu equip de manipuladors humans. Visiteu l'equip i apreneu sobre el seu dia a dia d'entrenament i activitats, i també veure una demostració contra la caça furtiva en acció.

Es cobra una quota de donació que va cap a les activitats contra la caça furtiva de Loisaba.

Mostra més
Mostra menys

Mountain biking

Per a una mica d'emoció i adrenalina, agafa una bicicleta de muntanya i el teu guia i explora algunes de les rutes en bicicleta al voltant de Loisaba Conservancy sobre dues rodes.

El ciclisme de muntanya està inclòs en un Game Package.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

Si ets un entusiasta de la pesca, tenim unes grans preses tant per a bagres com per a tilapia! Incloem un curt joc en cotxe fins a la presa, on es pot veure hipopòtams i altres animals silvestres.

La pesca és inclusiva en un paquet de jocs.

Mostra més
Mostra menys

Bush meals

Gaudiu d'un deliciós àpat gourmet enmig de les vistes, els sons i les olors de l'arbust africà. El final perfecte per a un passeig d'arbustos, passeig a cavall o camell safari.

Mostra més
Mostra menys

Sundowners

Una espectacular posta de sol africana sempre es gaudeix millor amb la teva beguda preferida a la mà des d'un punt de vista acuradament seleccionat.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elewana Loisaba Starbeds

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes