WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

La nostra conferència és elegant i contemporani, i és molt adequat per a una varietat d'esdeveniments. El lloc es pot configurar segons les vostres necessitats en una varietat d'estils. És ideal per a la formació, entrenament informàtic (subministrament d'ordinadors propis), tallers, reunions de còctels vetllades, esmorzars de negocis i molts més. Consta d'una zona de treball privada per al facilitador, sofàs relaxants on es poden relaxar en temps de descans. Per als fumadors, hi ha un balcó exterior habilitat a aquest efecte. Les altres habitacions com es va esmentar anteriorment es poden utilitzar conjuntament amb aquest local.

El dinar se serveix a la nostra sala de banquets o si el clima és perfecte a la nostra zona de piscina (cal concertar prèviament). Tots els banys estan situats per escales. En definitiva, el nostre Palau de Congressos manté un servei adaptat a les seves necessitats, assegurant que les seves necessitats de menjar i beguda es compleixin en tot moment. Sempre estem encantats de discutir menús alternatius i necessitats dietètiques especials amb vostè.

Hi ha una varietat de paquets de conferències disponibles i creiem que cada conferència/esdeveniment/reunió té requisits individuals i, per tant, som molt flexibles en el nostre enfocament per citar segons les vostres necessitats específiques.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

George Lodge International Conference Centre

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes