WeTu Analytics

Sanbona Explorer Camp

Sanbona Explorer a la Reserva Fauna de Sanbona.

Caminar i acampar al 58 000 hectàrees santuari salvatge de Sanbona Reserva de Vida Silvestre al cor de la Little Karoo! Anteriorment la llar de la gent de Sant, on es pot experimentar el llegat dels bushman en la bellesa del seu art rupestre. Envoltat d'antigues muntanyes volcàniques i vistes infinites, el guia millorarà l'experiència amb birding, història cultural i altres història natural de la zona.

Aquesta experiència única a peu és ideal per als hostes que busquen una opció aventurera i autèntica que ofereix un ambient d'un campament de tendes de campanya. El campament està situat en una línia de riu magníficament ombrejada, al nord-est de la reserva i aproximadament 30 minuts amb cotxe de Dwyka Tented Lodge.

Aquesta és una experiència flexible perquè els hostes experimentin i explorin el Sanbona Karoo, ja que creiem que la rigidesa dels viatges ha de simplificar-se tornant al bàsic.

Aquest campament d'exploradors reflecteix el safari original d'estar a peu i dormir al voltant del foc a la nit amb la comoditat d'una tenda mòbil.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sanbona Explorer Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes