WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

Guesthouse Luxury Double

(4 habitacions)

Totes les habitacions dobles de luxe tenen un balcó privat amb una vista espectacular sobre les muntanyes de Hawekwa. Els serveis de les habitacions inclouen una safata per preparar te i cafè, caixa forta personal, assecador de cabell, aire condicionat i televisió de pantalla plana amb DSTV

Mostra més
Mostra menys

Guesthouse Luxury Twin

(3 habitacions)

Totes les habitacions són luxoses i tenen 2 llits individuals, un balcó privat amb una vista espectacular sobre les muntanyes de Hawekwa. Els serveis de l'habitació inclouen una safata per preparar te i cafè, caixa forta personal, assecador de cabell, aire condicionat i TV de pantalla plana amb DSTV.

Mostra més
Mostra menys

Guesthouse Family Room

(1 habitació)

Llit doble o queen amb dos llits individuals addicionals.

Bany privat i pati. Es pot afegir un bressol addicional de càmping. Aire condicionat, instal·lacions per preparar te i cafè

Mostra més
Mostra menys

Luxury Double Room 1st Floor

(8 habitacions)

Totes les habitacions dobles de luxe tenen un balcó privat amb una vista espectacular sobre les muntanyes de Hawekwa. Els serveis de les habitacions inclouen una safata per preparar te i cafè, caixa forta personal, assecador de cabell, aire condicionat i televisió de pantalla plana amb DSTV. Les habitacions estan situades a la 1a planta.

Mostra més
Mostra menys

Standard Double Room

(1 habitació)

Les habitacions dobles estàndard inclouen una safata per preparar te i cafè, caixa forta, assecador de cabell, aire condicionat i televisió de pantalla plana amb DSTV. L'habitació està situada a la 1a planta.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes