WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

The Grillroom

El Grillroom és simplement nirvana per als carnívors: vedella de gra i d'herba, seca o humida envellida, té entre 22 i 55 dies, a més hi ha steak tàrtar, cua de bou, pit, ossos de medul·la, biltong i hamburgueses de vedella. El cérvol, el porc i el pollastre tenen un protagonisme destacat juntament amb el salmó, les gambes i els calamars, i també hi ha opcions vegetarianes al menú. La pesca d'arrossegar l'extensa carta pot trigar una estona, gaudir-la amb una copa dels vins premiats de la Finca. Si t'agrada la carn com ho fem, però, això és una mica de cel amb vistes a joc.

L'elegància europea, airejada i discreta, representa l'interior del restaurant, que és de vidre frontat per mostrar les vistes panoràmiques de les vinyes i les oliveres a les muntanyes de tons blaus que envolten Wellington. En un dia assolellat, tria una taula a la coberta i seure al costat de l'altre per gaudir del teatre natural.

Mostra més
Mostra menys

Pizza Vista

El nostre Pizzeria està canviant el seu nom! A partir de l'1 de maig estarem negociant com Pizza Vista. El nostre nou nom i logotip és emotiu de les nostres impressionants vistes i forn de pizza de llenya que produeix saborosos clàssics italians.

Com que no serem una franquícia, els mecenes poden esperar assaborir productes més locals, com ara cerveses artesanes i plats de temporada amb fruita i verdura de la zona, a més de favorits familiars.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes