WeTu Analytics

The Emakoko

El concepte de The Emakoko va ser la idea d'Anthony i Emma Childs: els vostres amfitrions durant la vostra estada. Viuen al càmping amb la seva petita família i el seu equip dedicat de personal, que estan encantats de donar la benvinguda als hostes i per als quals res no és massa problema.

L'Emakoko és un lodge de luxe de vint llits, construït artísticament al costat d'una vall al riu Msagathi, a la frontera del Parc Nacional de Nairobi. S'ha tingut molta cura per incorporar les belles figueres que creixen al penya-segat on es troba la casa de camp. Totes les habitacions tenen un aspecte directe sobre el riu i el parc.

L'Emakoko permet a la gent començar i acabar el seu safari en l'entorn de fauna que han viatjat fins ara per gaudir. A 20 minuts de la neteja de costums que ara poden veure el joc al increïble parc nacional de Nairobi. Els únics retards de “transferència” que es poden trobar en el camí cap a o des de The Emakoko són les pauses naturals per veure un orgull de lleons o esperar un rinoceront o un viatge de girafa per creuar la carretera.

Tant si gaudiu d'un còctel Emakoko a la zona de visualització com si simplement un cafè al costat de la piscina amb vista sobre el riu, la relaxació està assegurada. També hi ha la possibilitat de veure el nostre hipopòtam resident, que també li agrada estar atents a tu. Es pot veure pasturant a la gespa fora de les habitacions a la tarda o al matí.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Emakoko

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes