WeTu Analytics

The Emakoko

Game Drives

Prengui una unitat de joc en un dels parcs de jocs més singulars del món, el Parc Nacional de Nairobi.

Mostra més
Mostra menys

Visits to The David Sheldrick Trust

Visites per veure els elefants orfes. Nascut de la passió d'una família per Kenya i el seu desert, el David Sheldrick Wildlife Trust és avui el programa de rescat i rehabilitació orfes elefants més reeixits del món i una de les organitzacions pioneres de conservació per a la vida silvestre i la protecció de l'hàbitat a l'Àfrica oriental.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Mostra més
Mostra menys

Visits to the Giraffe Centre

Fundada el 1979 com a centre de cria principal de la girafa de Rothschild en perill d'extinció, va augmentar encara més els seus esforços de conservació el 1983, obrint un centre d'educació ambiental excepcional. Fes un recorregut pel Centre i alimenta les girafes.

http://giraffecenter.org

Mostra més
Mostra menys

Nairobi Excursions

Nairobi està a la volta de la cantonada per a aquells que necessiten per obtenir articles d'última hora. Tot i que la nostra boutique està totalment proveïda, estarem encantats de portar-vos a qualsevol de les zones comercials locals de Nairobi. Els nostres guies de conductor no només són especialistes en fauna, sinó que també entenen l'art de la negociació.

Mostra més
Mostra menys

Lion Lights

Un interessant projecte per dissuadir a grans depredadors com el lleó, el lleopard, la hiena i el guepard, de la matança de bestiar en recintes. Aquest senzill projecte va ser inventat per un nen d'11 anys, Richard Turere, la família i els veïns del qual es van enfrontar a incursions depredadores i depredació ramadera gairebé diàriament a Kitengela (zona que limita amb el Parc Nacional de Nairobi).

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Emakoko

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes