WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Woodbury Tented Camp és un campament íntim de tres estrelles situat a l'espectacular Reserva de Joc d'Amakhala i regentat per la família Gush, que ha viscut a la terra durant cinc generacions. Molts del nostre personal han crescut a la zona i s'enorgulleix d'assegurar que la seva experiència de safari africà és memorable.

El Woodbury Tented Camp és una de les joies amagades del Cap Oriental, amagat en un matoll aïllat del turó amb vista sobre l'antiga plana d'inundació del riu Bushman.

Deu còmodes tendes de campanya en base elevada, cadascuna amb la seva pròpia coberta privada, permeten als clients gaudir d'una rara intimitat amb la natura. Cada tenda té aigua corrent calenta, l'opció de llits king-size o twin i mantes elèctriques per a les nits acollidores. També a la cartera hi ha dues tendes familiars que es connecten a través d'un balcó, permetent a les famílies gaudir de l'arbust africà junts.

Les unitats de joc dues vegades diàries amb una de les nostres guies amables i professionals ofereixen l'oportunitat d'emocionants vistes de jocs Big Five i inoblidables capvespres a l'arbust. La vida del camp se centra al voltant de la zona de menjador i saló de palla i tela, amb la seva coberta expansiva amb vistes a les planes de Woodbury. Una gran varietat d'espècies de caça com la zebra, la girafa, el búfal i l'elefant sovint es poden veure des de la coberta, mentre que el crit inquietant de les àguiles de peixos es fa ressò de la vall.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes