WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Safari Game Drives

Les unitats de joc segur que seran un dels aspectes més destacats de la vostra estada amb nosaltres. Les unitats es realitzen en vehicles 4x4 oberts a Amakhala Game Reserve pels nostres guies amables i professionals apassionats de l'arbust africà. Les unitats matinals parteixen a temps per a la sortida del sol africà (després d'una tassa ràpida de cafè a l'alberg, és clar). Aquest és el millor moment per buscar algunes espècies emocionants que estan actives en aquest moment, com els lleons. A mig camí a través de la unitat, el guia trobarà un bon lloc per a una escapada i vostè serà benvingut a desembarcar el vehicle i gaudir de galetes casolanes i te o cafè.

Les unitats de tarda surten a mitja tarda i entren a la tarda, incloent una parada per als Sundowners per estirar les cames i degustar aperitius sud-africans com el biltong, mentre preneu una beguda de la vostra elecció. En fer el seu camí de tornada a la casa de camp després que el sol s'hagi posat, hi ha l'oportunitat de veure la vida silvestre nocturna estranya i meravellosa emergent, com ara springhare, hyaena marró i porcupina.

Les unitats de joc permeten als nostres hostes l'oportunitat d'explorar els diversos paisatges de Amakhala Game Reserve, des dels seus penya-segats imponents i el riu Bushman de meandre per obrir prats i boscos dunars. Els nostres guies faran tot el possible per trobar tants albiraments especials per a tu com sigui possible, i no siguis tímid per dir-los quins animals t'agradaria veure més en el teu safari! Espereu aprendre més que els grans animals, també: els nostres guies són coneixedors d'aus, arbres, rèptils i molt més.

Amakhala Game Reserve és un ecosistema complex i divers, que proporciona hàbitat per a més de 60 espècies de mamífers, incloent el Big 5. La reserva també acull hipopòtams, guepard, girafa, zebra i nombrosos antílops, així com més de 250 espècies d'aus. Aquí podeu tornar a la natura i experimentar l'abundant fauna, vegetació diversa i paisatge dramàtic del Cap Oriental.

Mostra més
Mostra menys

Amakhala Horse Trails

Amakhala Horse Trails ofereix una perspectiva única de l'arbust: elevats a cavall, els genets poden gaudir d'unes vistes increïbles del paisatge circumdant mentre llisquen fàcilment i tranquil·lament a través d'un terreny sovint inaccessible en vehicle. La naturalesa discreta d'un safari a cavall també permet observar animals increïbles: els genets poden apropar-se tan a 10 a 15 metres de la fauna salvatge com eland, beest salvatge, zebra, hartebeest i girafa. Els senders ofereixen l'oportunitat d'explorar 1700 hectàrees d'arbust africà a cavall, inclosa la possibilitat de cantejar a través de planes obertes, prendre un trot lent per apreciar les vistes o caminar tranquil·lament per marges de rius aïllats. Els safaris a cavall solen durar de dues a tres hores, i la velocitat del passeig s'ajusta al nivell d'experiència dels pilots. Això permet un munt de temps per a la visualització de la fauna i trobar el lloc perfecte per descansar els cavalls i gaudir de refrigeris i aperitius.

Amakhala Horse Trails proveeix per a grups reduïts de fins a 6 corredors intermedis a experimentats. També podran participar genets més joves amb experiència d'entre 10 i 15 anys, si van acompanyats d'un pare o tutor. Podeu trobar més informació sobre detalls com ara la fixació de preus al document de rutes de cavalls d'Amakhala.

Mostra més
Mostra menys

Night Drives

Quan el sol es pon els animals diürns (diürns) van a dormir i els animals nocturns (nocturns) surten a jugar.
Uneix-te a la teva guia mentre van a la recerca de les espècies més esquives com la hiaena marró, l'aardvark i el porcupí sota les espectaculars estrelles africanes.

Preu: R300 per persona

Mostra més
Mostra menys

Non-Big 5 Guided Walks

Descobriu l'arbust a peu amb el vostre guia mentre exploreu el costat no gran 5 d'Amakhala. Trobeu espècies herbívors com la zebra, la girafa i una varietat d'antílops a nivell del sòl mentre s'endinsa en el món menys conegut d'arbres, ocells, insectes i molt més.

Preu: R300 per persona

Lamentem cap persona menor de 16 anys.

Mostra més
Mostra menys

Big 5 Bush Walk

Posicioneu l'oportunitat de trobar la Gran 5 de Amakhala Game Reserve en un passeig salvatge amb una guia de senders totalment qualificada, juntament amb la diversa flora i fauna que ofereix la reserva.

Preu: R600 per persona

Aquests passejos són proporcionats per guies independents per senders i estan subjectes a disponibilitat. Els participants han d'estar en bona salut física. Lamentem cap persona menor de 16 anys.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes