WeTu Analytics

Machaba Camp

Mokoro safari

Es tracta d'una canoa excavada polsada per un poler experimentat a les aigües més poc profundes de l'Okavango. És una bona manera de veure les vies fluvials i és tranquil i tranquil. Aquestes excursions tenen lloc als matins o es poden organitzar excursions d'un dia més llarg. Explorar les illes al voltant del campament i tornar descansat i rejovenit.

Mostra més
Mostra menys

Game drives

Les unitats de joc es duen a terme als matins i a la tarda/nit al campament. Solen durar unes tres hores cadascuna i es duen a terme al llarg dels sistemes fluvials i planes d'inundació al voltant del campament. La fauna de la zona és prolífica i les possibilitats són bones per veure alguns dels depredadors més grans, ramats d'elefant i búfal i tots els animals planes que es produeixen aquí. Les unitats nocturnes es duen a terme a primera hora de la nit oferint l'oportunitat de veure els animals més petits més nocturns amb focus.

Mostra més
Mostra menys

Walking safaris

Els safaris a peu també es realitzen generalment al matí amb guies armats. Les passejades són pausades i es pren temps per observar les coses més petites a l'arbust que normalment es troba a faltar quan es condueix. Caminar depèn del temps, o depèn de la condició del terreny.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Machaba Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes