WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Lloc: En una zona remota de la Kaokoveld, amb planes sembrades de grava i llits dels rius secs que dibuixen una fauna fascinant, es troba Hoanib Esquelet Coast Camp. Les exploracions d'aquesta zona aïllada i diversa es fan a través de la natura recorre l'estret llaç de vegetació de la llera, on hi ha una sorprenent riquesa d'animals adaptats al desert; mentre que al campament el Centre de Recerca aporta més informació. La implacable Costa Esquelet amb les seves restes de naufragi i colònies sorolloses de segells de pell del Cap s'accedeix ja sigui per un viatge fascinant o un vol, depenent del clima.

Allotjament: Les vuit grans tendes de bany (incloent una unitat familiar), l'àrea principal i la piscina, mirar cap a fora una àmplia, vall abrupta que s'estén fins al riu Hoanib gairebé sempre sec.

Propòsit: Aquest campament totalment solar, és una aliança d'empreses amb els conservancies veïns d'Anabeb, Torra i Sesfontein, i acull investigadors compromesos amb la conservació del lleó adaptat al desert, hiaena marró i molt més.

Punts de venda únics

La llera seca produeix un bon joc desèrtic adaptat: des d'elefant fins a lleó ocasional i hiaena marró
Accés a la Costa d'Esquelet amb les seves enormes colònies de foca de pell de cap i restes de naufragis
Coneixements de la zona i la seva fauna al Centre de Recerca

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes