WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Hoanib Skeleton Coast - Nature drives

Els impulsos de la natura mostren la magnitud del paisatge i ofereixen les millors possibilitats de veure fauna adaptada al desert. Hi ha unitats de matí o tarda disponibles, així com excursions de dia complet.

Mostra més
Mostra menys

Hoanib Skeleton Coast - Guided nature walks

Passejades guiades per la natura des del campament són una manera emocionant d'apropar-se i personal amb la deserta vida silvestre. A més de la possibilitat de detectar gran joc, també és una bona oportunitat per estudiar les criatures més petites i la fascinant vida vegetal de la concessió.

Mostra més
Mostra menys

Hoanib Skeleton Coast - Excursion to the Skeleton Coast

En una estada de tres nits (o més) s'ofereix excursions de dia complet a la Costa Esquelet. El fascinant viatge 4x4 a la costa et porta a través del desert i la vida silvestre del riu Hoanib i la plana d'inundacions, que inclouen Klein Oases Spring i conduint a través d'un camp de dunes, mentre que la Costa Esquelet revela una costa rocosa amb les seves enormes colònies de segell de pell del cap i restes de naufragis. Després d'un dinar de pícnic, el vol de tornada al campament ofereix una magnífica perspectiva del seu viatge des de l'aire.

Mostra més
Mostra menys

Hoanib Skeleton Coast - Day excursions

Funcionen dins de la nostra àrea de concessió i s'ofereixen a tots els hostes, aquestes excursions surten del campament d'hora al matí, inclouen un dinar de pícnic i tornada al campament a mitja hora de la tarda. Inclou Mudorib Springs, explorant zones remotes al sud de la nostra zona de concessió exclusiva assignada, amb els paisatges basàltics vermells del Damaraland. Entre altres espècies generals de joc, els clients tenen l'oportunitat de veure la zebra de muntanya de Hartmann i el rinoceront adaptat al desert. A la zona nord i oriental de la Hoanib, les valls ofereixen un paisatge espectacular.

Subjecte a disponibilitat de vehicles privats, per garantir aquesta excursió cal reservar i pagar un vehicle privat.

Mostra més
Mostra menys

Hoanib Skeleton Coast - Interaction with wildlife researchers

Les presentacions i la interacció amb els investigadors de la fauna estan previstes quan els investigadors estan al campament o a prop. Aquests inclouen totes les investigacions actuals, en particular la bona feina que està realitzant el Dr Flip Stander i el seu equip en el lleó desèrtic únic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes