WeTu Analytics

Lango Camp

Avui, Odzala Discovery Camps - Camp de Ngaga, Lango Camp i Mboko Camp - estan guanyant tracció ràpida amb els viatgers que visiten per experimentar els goril · les de les terres baixes occidentals, elefant forestal, bongo i moltes més espècies a través d'un 4, 7 o 10 itinerari nocturn entre els 3 campaments.

Les zones remotes a l'Àfrica estan amenaçades i han de ser comercialment viables per ser protegides. Aquesta és la visió de l'empresa Congo Conservació - per prendre un enfocament innovador per a l'ecoturisme pioner a la conca del Congo. L'objectiu de CCC és ser un actor de conservació proporcionant un valor afegit al Parc Nacional Odzala-Kokoua i a la Reserva Especial de Dzanga-Sangha a través del desenvolupament del turisme, i cada visita compta.

Lango Baï, un clar natural i pantanós al bosc amb grans dipòsits de minerals, té una atracció magnètica per a enormes ramats de coloms verds africans i lloros grisos africans, així com per ramats de búfal forestal de dia i elefants forestals de nit. Per als observadors d'aus que ofereix excel·lents oportunitats per observar ocells forestals, que curiosament no són especialment cautelosos dels humans que caminen 3-4 m sobre el nivell del sòl.

Els sis xalets d'hostes del Lango Camp han estat estratègicament situats a la vora de Lango Baï amb vistes al baï obert, una de les vistes més arrestants de qualsevol campament d'Àfrica. Els xalets estan construïts a partir de materials naturals, com ara panells de ràfia de palma teixides localment i es destaquen sobre xanques sobre el sòl. Completen amb mosquiteres i banys privats amb dutxa d'aigua calenta i lavabo, els xalets compten amb una passarel·la envolvent de 360° elevada amb vistes al bosc i baï extens.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lango Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes