WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Baï, un clar natural i pantanós al bosc amb grans dipòsits de minerals, té una atracció magnètica per enormes ramats de coloms verds africans i lloros grisos africans, així com per ramats de búfals del bosc de dia i elefants forestals de nit. Per als observadors d'ocells ofereix excel·lents oportunitats per observar ocells forestals, que curiosament no són especialment desconfiats dels humans caminant 3-4 m sobre el nivell del sòl.

Els sis xalets d'hostes de Lango Lodge s'han situat estratègicament a la vora de Lango Baï amb vistes al baï obert, una de les vistes més arrestants de qualsevol campament d'Àfrica. Els xalets estan construïts a partir de materials naturals com panells de palma de ràfia teixida localment i es troben sobre xanques sobre el terra. Completats amb mosquiteres i banys en suite amb dutxa d'aigua calenta i lavabo ras, els xalets compten amb una passarel·la envoltant de 360° elevada amb vistes al bosc i baï.

Les zones remotes d'Àfrica estan amenaçades i han de ser viables comercialment per ser protegides i Kamba African Rainforest Experiences està adoptant un enfocament innovador per a l'eco-turisme pioner a la conca del Congo. L'objectiu és ser un actor de conservació aportant valor afegit al Parc Nacional d'Odzala-Kokoua i al Parc Nacional de Nouabalé-Ndoki a través del desenvolupament del turisme, i cada visita compta. Avui, Kamba African Rainforest Experiences estan guanyant tracció ràpida amb els viatgers que visiten la prístina Conca del Congo per experimentar la densa població de goril · les de terres baixes occidentals, ramats d'elefants forestals rars, bongo tímid, i moltes més espècies a través d'un 7-night, 10-night, o 11-night Kamba Journey que combina Ngaga Lodge, Lango Lodge i Mboko Lodge.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lango Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes