WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Lodge Dining

El menjar és una part integral de l'experiència de Kamba, i tots els nostres allotjaments són totalment inclosos, amb esmorzars, dinars, sopars, aperitius i begudes de casa oferts durant tot el vostre viatge. Els nostres xefs s'enorgulleixen de fusionar sabors i ingredients locals amb tècniques internacionals per crear menjars d'una qualitat excepcional. Molts hostes informen que els àpats són un punt culminant inesperat de la seva experiència.

El dinar i el sopar se serveixen en tres plats, amb opcions d'aperitius, mains i postres. Els esmorzars són saludables i satisfactoris i s'ofereixen aperitius durant tot el dia. A gairebé tots els àpats s'ofereixen plats vegetarians. La majoria dels àpats se serveixen d'estil familiar, amb l'opció de taules privades al Lango Lodge.

Les begudes de la casa inclouen te, cafè, refrescos, aigua, vins i cerveses selectes i destil·lats selectes. Les begudes premium són volades i disponibles a petició per un cost addicional, que s'afegirà a la vostra factura (liquidada a la sortida).

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lango Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes