WeTu Analytics

Bomani Tented Lodge

Saddlebill Tent

(5 habitacions)

3 x Carpes Twin Saddlebill: 50 metres quadrats amb vistes a la plana de Ngamo a la paella Bomani, coberta de teca elevada, llits dobles dobles, ventilador de peu, dutxa en suite, lavabo i lavabo.

2 x Carpes dobles Aladdlebill: 48 metres quadrats amb vistes a la plana de Ngamo a Bomani Pa, coberta de teca elevada, ventilador de peu, dutxa en suite, lavabo i lavabo. Una de les habitacions té un llit de matrimoni, l'altra un llit king size.

Mostra més
Mostra menys

Spurwing Tent

(4 habitacions)

2 x Spurwing Twin Suites: 62.5 metres quadrats tenda amb vistes al forat de reg lodge, llits dobles dobles dobles dobles, ventiladors superiors, bany, lavabo, lavabo, sala amb bany, terrassa ideal per a menjador privat, espai per a un llit supletori per a nens.

1 x Spurwing Doble Suite: 62,5 metres quadrats amb vista sobre el forat de reg lodge, llit king size, ventilador de sostre, dutxa amb bany privat, lavabo, lavabo, sala amb bany, terrassa ideal per a menjador privat.

1 x Spurwing Honeymoon Suite: 57.5 metres quadrats tenda amb vistes al forat de reg lodge, llit king size, dutxa i bany de peu lliure, lavabos bessons, ventiladors superiors, gran porxo de rajoles ideal per a menjador privat.

Mostra més
Mostra menys

Sable Suite

(1 habitació)

La Suite Sable és la nostra suite familiar està construïda entre un arbreda d'arbres de Camelthorn i lleugerament lluny de la resta de la casa de camp per donar-li una mica de privacitat. La suite familiar té unes vistes esplèndides a les planes de Ngamo, amb observacions regulars de vida silvestre a mesura que els animals es mouen a beure de la propera Pa de Bomani.

La suite consta de 2 habitacions grans (una amb llit king size i una altra amb 2 ¾ llits), totes dues amb bany privat amb banyera de luxe i dutxes exteriors delicioses. També hi ha un gran saló de planta oberta i un menjador junts per permetre a les famílies gaudir d'un menjador privat opcional.

Capacitat per a 6 persones còmodament (es poden col·locar 2 llits individuals addicionals a la zona d'estar)

Mostra més
Mostra menys

Thatched Bungalow

(1 habitació)

Aquest xalet de maó sota palla està elegantment moblat i luxós amb bany privat, aigua calenta corrent i electricitat per generador. El porxo privat ofereix una vista de prop del forat de l'aigua i aquesta casa és la més propera de tots els allotjaments a la zona principal de la casa de camp.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bomani Tented Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes