WeTu Analytics

Chobe River Lodge

Double room

Habitació doble espaiosa amb bany privat i terrassa amb vistes al riu Chobe. Els llits es poden convertir en dos llits individuals o en un llit king size. Les mosquiteres, aire condicionat, ventilador de sostre, cafetera i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell i bates, estan disponibles a totes les nostres habitacions.

Mostra més
Mostra menys

Family room

Habitació familiar, amb capacitat per a 2 adults i 2 nens, amb bany privat i terrassa amb vistes al riu Chobe. Els llits es poden convertir en dos llits individuals o en un llit king size. Les mosquiteres, aire condicionat, ventilador de sostre, cafetera i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell i bates, estan disponibles a totes les nostres habitacions.

Mostra més
Mostra menys

Small Double room

Petita habitació doble amb bany privat i terrassa amb vistes al riu Chobe. Els llits es poden convertir en dos llits individuals o en un llit king size. Les mosquiteres, aire condicionat, ventilador de sostre, cafetera i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador i bates, estan disponibles a totes les nostres habitacions

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chobe River Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes