WeTu Analytics

Chobe River Lodge

Luxury Riverview Room downstairs

(3 habitacions)

Habitació doble o twin espaiosa amb bany privat i terrassa amb vista sobre el riu Chobe. Els llits es poden fer en dos llits individuals o un llit king size. Aire condicionat, wifi gratuït, instal·lacions per preparar cafè i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell.

Mostra més
Mostra menys

Riverview Family room downstairs

(1 habitació)

Habitació familiar, amb capacitat per a 2 adults i 2 nens menors de 13 anys, amb bany privat i terrassa amb vistes al riu Chobe. Els llits es poden fer en dos llits individuals o un llit king size. Aire condicionat, instal·lacions per preparar cafè i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Riverview upstairs

(3 habitacions)

Habitació doble de luxe amb bany privat i gran terrassa amb vistes al riu Chobe. Els llits es poden fer en dos llits individuals o un llit king size. Aire condicionat, instal·lacions per preparar cafè i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Courtyard Room

(5 habitacions)

Habitació doble de luxe amb bany privat i ampli pati compartit porxo. Els llits es poden fer en dos llits individuals o un llit king size. Aire condicionat, Mosquitonet, cafetera, i tots els articles de tocador necessaris, com ara assecador de cabell.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chobe River Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes