WeTu Analytics

The Residence Johannesburg

The Dining Room

A The Residence se serveixen esmorzars, dinars i sopars durant tot el dia. Els menús ofereixen una àmplia selecció de creacions culinàries inspirades que es poden modificar per adaptar-se a qualsevol al·lèrgia o necessitat dietètica.

Mostra més
Mostra menys

The Sky Spa

El saló Sky de la planta superior ofereix una vista espectacular sobre els suburbis dels voltants i el famós bosc urbà de Johannesburg cap a l'horitzó de la ciutat més enllà. Què millor lloc per gaudir del seu tractament de spa?

4 Sales de tractament: inclou una habitació per a parelles i una suite privada de spa

Bany de vapor, Sauna i Jacuzzi

Tranquil·litat Lounge — per relaxar després de tractaments

Health Bar: amb aperitius saludables i te d'herbes

Mostra més
Mostra menys

Dining Room

A The Residence se serveixen esmorzars, dinars i sopars durant tot el dia. Els menús ofereixen una àmplia selecció de creacions culinàries inspirades.

Hi ha un menjador que condueix a la zona de menjador formal que és ideal per a sopars privats per a fins a dotze convidats. El saló de ball es pot reservar per a sopars per a grups més grans.

A més de la zona de menjador formal elegant, els clients poden optar per demanar al menú d'aperitius o sol·licitar el servei d'habitacions.

Mostra més
Mostra menys

Hotel GYM

Equipat amb una selecció de pesos lliures, equip cardiovascular i estoretes d'exercici. Situat amb vistes a una de les 3 piscines de l'hotel.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

The Residence Johannesburg

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes