WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Entumoto Safari Camp és un petit campament privat de luxe Safari que ofereix una experiència íntima de Safari. Estem ubicats en un conservatori privat (anomenat Siana) i això vol dir que oferim activitats a peu de safaris, baixadors de sol, menjars arbustives i jocs nocturns en la conservació que no estan permesos al parc. La privacitat de les teves unitats de joc en la conservació són un contrast benvingut amb els de la Mara i, a mesura que permetem que els nostres vehicles surtin de carretera, pots aconseguir una experiència real i privada amb l'animal.

Entumoto Safari Camps consta de dos campaments Entumoto principal Camp, que és Luxury i Entumoto Toto Camp, que és la nostra opció estàndard, Both Camps es troben a la mateixa ubicació i comparteixen el saló principal, el restaurant i la piscina. Les tendes de campanya del camp principal són més àmplies i tenen les millors vistes de la conservació, ja que es troben al costat del turó, d'altra banda, el camp de Toto de l'Entumoto es troba en una vall. L'Entumoto Toto és amigable amb butxaca.

Ideal per a famílies i grups reduïts, però especial i privat per a parelles romàntiques i parelles de lluna de mel. Entumoto és perfecte per a qualsevol persona que vulgui apreciar Àfrica en un entorn íntim i còmode amb una piscina a la seva porta, alhora que experimenta la natura accidentada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Entumoto Safari Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes