WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Porini Tent

(5 habitacions)

Porini Mara Camp conté només 6 tendes d'hostes espaioses i una d'elles és una unitat familiar que compta amb un saló central que connecta les tendes de campanya.

Les tendes són espaioses i amb un ambient exclusiu però agradable. Les tendes de campanya estan decorades amb bon gust amb material local i s'han utilitzat coixins còmodes de teles de colors per afegir a la sensació exòtica. Els llits disposen de matalassos còmodes i acollidors nòrdics i mantes i tovalloles toves al bany.

Cada carpa conté un llit doble i individual amb tauletes de nit, llums LED de nit, llanterna, armari per penjar la roba, portaequipatges, lavabo en suite amb dutxa i lavabo, escriptori amb llum, catifes i cadires i taula al porxo per relaxar-se. Ampolles d'aigua calenta a cada llit per perseguir el fred a la nit.

Mostra més
Mostra menys

Family Unit

(1 habitació)

La unitat familiar de Porini Mara Camp és una carpa en forma d'H situada a uns 20 metres de les àrees principals. La unitat està feta de lona d'alta qualitat, és espaiosa, cada ala de 64 metres quadrats i el saló és de 16 metres quadrats. Consta de dues habitacions amb un saló entremig. Cadascuna de les dues habitacions té un llit doble gran i un llit individual. La gran qualitat, àmplia tenda està moblada amb bon gust i té il·luminació solar, instal·lacions amb bany privat (amb dutxa calenta i lavabo) i un porxo privat. La unitat és ideal per a famílies o grups d'amics que viatgen junts i és al mateix preu per persona que les nostres altres tendes de campanya.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Porini Mara Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes