WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Game drives

Unitats de joc compartides de matí, nit i nit. Sundowners en els punts de vista escènics. Bush escortat camina amb guerrers de Maasai i guia de safari. Els esmorzars de Bush i els dinars d'arbust també es proporcionen com a part de l'experiència amb el focus en estar fora de la natura amb el seu guia i observador qualificat Maasai.

Mostra més
Mostra menys

Sun-downers from scenic locations

Just abans de la posta de sol a mesura que acaba el seu cotxe de tarda, begudes i aperitius seran servits des d'un lloc pintoresc per gaudir de les vistes del sol posat a través de les planes de la sabana. El típic safari africà Sundowner.

Mostra més
Mostra menys

Night Game-drives

Si el desert és màgic de dia, de nit promet teatre nocturn a una escala magnífica. Sobre tu brilla una increïble dosser d'estrelles, i al teu voltant embolcalla el suau vellut de la nit africana, puntuat per la tos aspra i seca del lleó, el cackling i el feroç de la hiena, i la simfonia del cant dels ocells. Aventura de fet.

La nit pertany als caçadors: els lleons i els lleopards. També és l'única vegada en què podeu veure criatures nocturnes tan esquives com aardvarks, llebres de cap i nadons arbust. El millor de tot, el vostre vehicle estarà equipat amb un potent llum de mà, que es pot utilitzar per escombrar l'arbust per albiraments d'ombres rastrants i ulls brillants. La llum es filtra per tant no cega els animals.

Únic a l'experiència de conservació, les unitats de jocs nocturns no estan permeses dins dels límits dels parcs i reserves nacionals. Així que són el luxe últim safari, l'extravagància de visió de jocs i la foto-oportunitat

Mostra més
Mostra menys

Guided nature walks with Maasai warriors

Caminar a l'arbust li dóna l'oportunitat d'experimentar Àfrica des del terra, en les mans segures de la seva guia professional de guerrers Maasai. No ha de ser súper en forma, podem adaptar la caminada segons les seves habilitats i nivell de forma física. En unir-se a nosaltres en un passeig, s'adonarà de totes les petites coses disponibles a la natura, que normalment només passaria per davant. Aquests petits detalls que es passen per alt en les unitats de joc es fan més evidents des del ritme més lent i l'angle inferior d'estar a peu. Penseu en les increïbles habilitats d'enginyeria i el treball cooperatiu involucrat en la creació d'un túmul de tèrmits, per exemple. Trucades d'ocells, empremtes, insectes, plantes i geologia. Tot pren més importància i adquireix una comprensió molt més profunda del seu entorn.

Bush walks et porten a llocs inaccessibles per als vehicles, el que et permet experimentar i interactuar amb el teu entorn d'una manera més arrodonida.

Mostra més
Mostra menys

Bush picnics

Hi ha una alegria una mica gairebé primordial sobre menjar un àpat al desert cru de la sabana africana, més si l'entorn passa a ser Masai Mara, on és molt possible que les seves vistes estiguin emmarcades per paisatges impressionants i magnífiques fauna. Un dinar de pícnic sol organitzar durant una sortida de joc de dia complet a la reserva de manera que un no ha de tornar al campament per dinar, l'entorn sovint escènic a la natura fa d'aquest un menjar veritablement memorable.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Balloon Safari

Els passejos en globus aerostàtics són estimulants en qualsevol entorn. Un safari en globus sobre la Reserva Nacional de Masai Mara, però, és una experiència única a la vida!

Tot i que això té un cost addicional, el recomanem molt. Experimenta l'emocionant “safari en globus aerostàtic sobre les notables terres d'Àfrica Maasai Mara. Llisca els ulls sobre les planes panoràmiques i explora els trets fantàstics de les valls, els rius escumosos i les praderies frondoses davant teu.
Entremig, es poden veure els caps de girafa suaus forjant arbres frondosos, elefants dormint escombrats pel vent fresc, elegants gaseles escampant en la vasta extensió, i les olles hipopòtams escampen a l'aigua.

Mostra més
Mostra menys

Safari Weddings

Què millor lloc per celebrar el seu casament que en un entorn romàntic i tranquil, en un paisatge impressionant i envoltat dels sons de l'arbust. El multipremiat Porini Mara Camp és perfecte per a cerimònies civils úniques, renovació de vots o benediccions. Les cerimònies de casament es poden organitzar en miradors privats i pintorescs amb una vista impressionant sobre el paisatge ple de jocs. Els costums i benediccions tradicionals de Maasai es poden incloure per fer una experiència molt especial i espiritual.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Porini Mara Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes