WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Situat a la part més remota del Patrimoni de la Humanitat a Mana Pools és el Kanga Pan. El campament tented de luxe de 12 llits té bany privat amb dutxes exteriors i lavabos amb vistes al forat de l'aigua. Dues de les tendes són tendes de luxe per a famílies i lluna de mel amb la seva pròpia zona de menjador i d'estar privats. La zona principal compta amb un confortable saló i menjador que li ofereix vistes ininterrompudes a un forat d'aigua molt actiu. Relaxeu-vos al saló superior de la coberta sota l'ombra d'una caoba o seure a la coberta de sota prop de la piscina d'esquitxades i gaudir de Kanga − la vella Àfrica en una nova era.

La diversa àrea té múltiples línies vlei, sistemes fluvials del riu Ruckomechi, i tipus de boscos mixtes des del bosc de Mopane fins als boscos de Jessé i els boscos de ribera. La mateixa Kanga Pan és l'única font d'aigua coneguda a la zona disponible durant tot l'any, cosa que la converteix en un centre per a la fauna i una delícia per explorar a peu. Pristina i sense desenvolupar, aquesta zona us ofereix una experiència de safari africà pur, verge i privat.

A més de les unitats de joc, observació d'aus i excursions a peu, una hora en cotxe us portarà a les planes d'inundació de Zambezi a les piscines Mana. Kanga treballa bé en col·laboració amb Zambezi Expeditions per proporcionar als hostes una visió general de les experiències interiors i riberenques disponibles a Mana Pools, un dels últims paradisos salvatges “intactes” restants.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Kanga Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes