WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Situat a la part més remota del Patrimoni de la Humanitat en piscines Mana és el Kanga Pan. El campament de tendes de 12 llits disposa de bany privat amb dutxes i lavabos exteriors amb vista sobre el forat de l'aigua. Dues de les tendes són tendes de campanya família/lluna de mel amb el seu propi menjador privat i zona d'estar. La zona principal compta amb una còmoda sala d'estar i menjador que ofereix unes vistes ininterrompudes d'un forat d'aigua molt actiu. Relaxeu-vos a la terrassa superior sota l'ombra d'una caoba o seure a la coberta sota de la piscina esquitxada i gaudir de Kanga - la vella Àfrica en una nova era.

La zona diversa té múltiples línies vlei, sistemes fluvials del riu Ruckomechi, i tipus de boscos mixtos de Mopane a arbust Jesse i boscos de ribera. Kanga Pan és l'única font d'aigua coneguda a la zona disponible durant tot l'any, convertint-la en un centre per a la vida silvestre i una delícia per explorar a peu. Pristina i sense desenvolupar, aquesta zona li dóna una experiència pura, verge, safari africà privat.

A més de les unitats de joc, observació d'aus i excursions a peu, una hora en cotxe us portarà a les planes d'inundació de Zambezi a les piscines de Mana. Kanga treballa bé en col·laboració amb Zambezi Expeditions per proporcionar als hostes una visió general de les experiències d'interior i de ribera disponibles a Mana Pools, un dels últims paradisos salvatges restants “intactes”.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Kanga Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes