WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Tented Suite

(6 habitacions)

Kanga Camp amb energia solar consta de sis tendes de campanya totes elles plantejades en plataformes de fusta individuals per a una vista elevada sobre el Kanga Pan. Cada carpa d'estil Meru és senzilla però elegant, amb finestres de malla de pis a sostre per deixar passar una àmplia llum natural i una brisa lleugera. Totes les tendes de campanya estan plades de ventiladors, bany privat, lavabo, dutxa exterior, aigua calenta corrent i una terrassa aïllada

Mostra més
Mostra menys

Tented Honeymoon Suite or Family Suite

(2 habitacions)

Cada carpa d'estil Meru és senzilla però elegant, amb finestres de malla de pis a sostre per deixar passar una àmplia llum natural i una brisa lleugera. Totes les tendes de campanya estan equipades amb ventiladors, bany privat, lavabo, dutxa exterior, aigua calenta corrent i un porxo aïllat.

Kanga té 2 tendes que s'utilitzen com a família (quad) o tenda de campanya de lluna de mel. Disposen d'una terrassa envolvent davant de la paella amb zona d'estar i menjador privats. Aquestes tendes de campanya compten amb un bany roll-top a la coberta aïllada contigua, ideal per a un bany romàntic amb estrelles.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Kanga Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes