WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Luxury Tented Suite

(6 habitacions)

El Kanga Camp funciona amb energia solar consta de sis tendes de campanya de luxe totes elevades sobre plataformes de fusta individuals per a una vista elevada sobre el Kanga Pan. Cada tenda d'estil Meru de luxe és senzilla però elegant, compta amb finestres de malla de terra a sostre per deixar entrar una àmplia llum natural i una brisa lleugera. Totes les tendes estan equipades amb ventiladors, bany privat, lavabo de rentat, dutxa exterior, aigua corrent calenta i una terrassa aïllada

Mostra més
Mostra menys

Luxury Tented Honeymoon Suite or Luxury Family Suite

(2 habitacions)

Cada tenda d'estil Meru de luxe és senzilla però elegant, compta amb finestres de malla de terra a sostre per deixar entrar una àmplia llum natural i una brisa lleugera. Totes les tendes estan equipades amb ventiladors, bany privat, lavabo de rentat, dutxa exterior, aigua corrent calenta i una terrassa aïllada.

Kanga té 2 tendes de campanya de luxe que s'utilitzen com a família (quad) o tenda de lluna de mel. Ofereixen una terrassa envoltada davant de la paella amb seients i zones de menjador privades. Aquestes tendes de campanya disposen d'un bany enrotllat a la coberta annexa, ideal per a un bany romàntic amb llum d'estrelles.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Kanga Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes