WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Game Drives

Les unitats de joc al Kanga Camp sempre estan plenes de sorpreses. Safaris en aquesta regió rica en jocs de Zimbabwe significa que hi ha observacions comunes com el lleopard i el gos salvatge. Durant la temporada seca, sovint no es necessiten unitats de joc, ja que el joc arriba directament a la paella davant de Kanga, on es bomba aigua dolça durant tot el dia. Sent l'única paella dins d'un radi de 10 km, això aporta el veritable significat a un Safari de butaques.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Caminar a Kanga Camp és absolutament excel·lent Amb la guia d'un dels nostres guies professionals al campament, caminar en piscines Mana és una de les coses més properes que podem arribar a estar al desert complet. Coneix la flora de la comarca o rastreja lleons a peu. Un passeig per Mana Piscines és una cosa realment especial.

Mostra més
Mostra menys

Armchair Safari

Relaxeu-vos a la sala de coberta superior sota l'ombra d'una caoba o seure a la coberta sota a prop de la piscina esquitxada i submergiu-vos en les vistes ininterrompudes del forat de reg hiperactiu de Kanga Pan a mesura que els animals vénen a vostè - el perfecte “safari de butaca”. El Safari Butaca és el millor experimentat durant l'estació seca quan els nivells d'aigua són baixos.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

Delicia't en la crida del skimmer africà, fotografia el abellerol carmí meridional i el trogon Narina. O simplement seure i gaudir de les seves belles cançons.

Mostra més
Mostra menys

The Hide

Aquesta característica única dins de la nostra infinitat de campaments atrau una gran varietat de fauna com l'elefant, el lleopard, els gossos salvatges, els antílops i les espècies d'aus. Un element destacat per als fotògrafs, el hide únic de Kanga ofereix una bella manera d'experimentar la natura des d'una vista segura i immersiva. Captar una posta de sol de coure banyada per la suau i ambre llum de la 'hora màgia' és una experiència que no et pots perdre.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Kanga Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes