WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

DINAR I SOPAR

Creiem que la nostra experiència gastronòmica és una expressió de les estacions, on els clàssics bistrots es serveixen amb els millors tocs sud-africans. La nostra història és senzilla; el millor menjar comença amb els millors ingredients.

Amb vistes a un mar de vinyes i oliveres plantades al Simonsberg, les nostres vistes des de la terrassa abasten tot el camí a la vall de Banhoek.

A l'interior, els interiors dissenyats per David Collins Studio inclouen banquetes corbades de pell taronja i art escollit a mà. Vine a gaudir d'una experiència gastronòmica única en l'exquisit entorn de Delaire Graff Estate.

Mostra més
Mostra menys

Indochine Restaurant

ESMORZAR (només hostes Lodge); DINAR I SOPAR

La nostra cuina d'inspiració asiàtica a Indochine és un evocador teatre gastronòmic, on els sabors delicats cobren vida i cada plat és sinònim de vitalitat, benestar i vida saludable. Descobreix tapes asiàtiques convertides en una forma d'art, o experimentar una cerimònia del te, trobar plats d'autor com la panxa de porc i l'ànec — tot se serveix per crear una experiència gastronòmica totalment sensorial.

Vine a gaudir de cada moment de sabors d'influència asiàtica exquisidament equilibrats en el nostre entorn íntim. A l'interior, una vibrant paleta de colors blau i coure crea un teló de fons calmant. Sopar sota les impressionants orenetes en la instal·lació d'art vol, esculpida per Lionel Smit i Andre Stead, on més de 1300 orenetes es converteixen en part de les increïbles vistes que s'estenen a la muntanya de la taula.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Delaire Graff Lodges & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes