WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

Game Drives in the Klaserie

Una de les característiques principals d'un safari és una unitat de joc 4x4. A les unitats de joc que són capaços d'aconseguir molt més a prop del joc gran que en un safari d'auto-unitat, ja que són guiats per guardaparres experimentats i en vehicles apropiats. Generalment, els animals estan habituats al vehicle. Això li permet obtenir entre cinc i 10 metres dels animals grans - i amb seguretat!

Totes les unitats de joc es duen a terme en obert 4 x 4 Toyota Land Cruisers; que són perfectes per a oportunitats fotogràfiques i de vídeo. Les unitats de joc de la tarda generalment surten a les 16:00 i inclouen la detecció del partit a la tarda, una parada de sol i una unitat de joc que continua fins a la nit.

Mostra més
Mostra menys

Bush Breakfasts and Dinners

L'equip de NThamBo és flexible pel que fa a les necessitats dels clients i sortirà del seu camí per garantir una ocasió especial. Els sopars i esmorzars sovint s'organitzen durant la temporada festiva, a petició o si hi ha un grup d'amics que viatgen junts.

Si això és una cosa que voleu que ens organitzem, sol·liciteu-lo prèviament.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

El nostre procediment estàndard del matí és treure els clients en una unitat de joc, però si els clients estan interessats, podem organitzar un arbust a peu després de l'esmorzar.

Tots els Safaris a peu estan dirigits per guardaboscos qualificats que han tingut una formació especialitzada intensiva en l'aproximació al joc perillós i demostrem com comportar-se quan es troben amb animals. A més de permetre veure els mamífers més grans a peu, els guardaboscos impartiran valuosos coneixements sobre la vegetació que l'envolta.

Un passeig d'arbustos us permetrà rastrejar animals a peu i aprendre quins tipus de pistes deixen diverses espècies quan travessen l'arbust. Els passejos de Bush són una bona manera de submergir-se en els llocs d'interès i els sons d'Àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

nThambo Tree Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes